Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ladygitte.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Den blide sygeplejerske - Ladygitte

Den blide sygeplejerske

Home / Den blide sygeplejerske

Så kan du godt læne dig tilbage og nyde læsningen her på siden. Her kan du nemlig læse om den blide erotisk sygeplejerske. Sygeplejersken har meget svært ved at lade være med at gramse og endda misbruge hendes patienter. Hvis du ikke lige tænder på den hvide uniform, kan jeg jo også være sin moster, din chef eller noget helt andet. 

Der er taget rigtig mange ting med i det jeg skriver her. Noget vil du syntes er frækt og noget andet vil ikke lige være dig. Alle mine gæster er forskellige og derfor behandles de også forskelligt. Det handler om at jeg lige rammer det du tænder på. Du skal have en oplevelse du aldrig glemmer og du skal være “mættet” af oplevelsen.

Det skal ikke være sådan at når der er gået 1-2 uger, så trænger du til oplevelsen igen.  Her får du oplevelsen der får dig tilfredsstillet. Oplevelsen skal være så du kan huske den. Når du efterfølgende bliver liderlig, så skal du kunne trække oplevelsen  frem i tankerne, og det kan du kun hvis den har været god og mega fræk. Du kan så kunne nyde vores leg en gang til, bare i tankerne og fantasien 😉  

               

Du sidder i venterummet og venter på sygeplejersken kommer og henter dig. Du kan høre skridt fra de høje sko og da døren går op, ser du en høj sygeplejersken med en uniform der er ved at springe hen over de enorme bryster. Det er svært at holde øjenkontakt, da de store bryster næsten er ved at falde ud. Sygeplejersken inviterer dig indenfor og siger til dig at du ellers ser sund og rask ud. Men i forhold til henvisningen, skal du igennem en grundig undersøgelse, da du skal søge nyt job.

Nogle af mine gæster vælger at få ludertøj på inden, da de tænder på dette, andre ønsker ikke. Det er helt op til dig. Selv om det er den blide sygeplejerske, så kan du sagtens blive fikseret. Det kan give en ny vinkel til oplevelse for nogen og andre er sket ikke til fiksering. Nogle af mine gæster ønsker en opstart på rollespillet der er så realistisk som muligt for så senere hen at gå over i det rigtige frække 😉

Sygeplejersken beder dig tage alt tøjet af, dog beholder patienten sine underbukser på. Sygeplejersken beder dig sætte dig på briksen og hun går om bag dig for at kigge på ryggen og lyttet til lungerne. Du kan mærke hendes store varme bryster mod din ryg og det begynder at rykke i underbukserne. Sygeplejersken beder dig nu rejse dig op og stå med spredte ben og lænet lidt ind over briksen. Du mærke en varm blid hånd på dine inderlår og kan hurtig fornemme at sygeplejersken er ved at undersøge dig i lysken. Hun gør intet for ikke at komme til at røre de intime dele. Straks mærker du hånden nede i dine underbukser og en varm hånd tager ved dine testikler og rører ved dem blidt. Du bliver lidt forbavset, men får svaret at hun jo ikke kan undersøge dig hvis hun ikke rører ved dig.

” Du kan vist lige så godt tage dine underbukser helt af min kære patient. Når det er gjort kan du stille dig foran mig, så sætter jeg mig lige på briksen her.” Sygeplejersken knapper en knap op i uniformen og siger det er fordi der er meget varmt herinde. Du stiller dig foran hende og den stritter lige ud i luften.

” det må jeg sige, det er lige før den ligger imellem mine bryster, men det er måske det du fantaserer om ? jeg så jo godt hvordan du kiggede på dem da du kom ind af døren. Men kig du bare, det må du gerne og hvis du vil røre må du også gerne dette. Du skal bare huske at hvis du må røre, så må sygeplejersken jo også røre ved dig” straks mærker du at hendes hånd tager et greb om pikken og hvis den ikke var stiv før, så bliver den det nu. “uha safterne løber jo ud af dig, det er jo et sundhedstegn og jeg skal jo alligevel have prøver fra dig. Nu må du ligge dig op på briksen og så skal jeg undersøge dig. Det er vigtigt for mig at du ligger stille og med benene spredte og gerne op i bøjlerne”

Inden du overhovedet har svaret, siger sygeplejersken at hun gerne vil have dig på alle 4 oppe på briksen. Du mærker her hendes liderlige hånd og hendes seksuelle overgreb på dig, men du gør ikke modstand, for det er jo også dejligt.

“spred benene min kære patient. Jeg har set en stiv pik før og du kan være ganske rolig, jeg kunne aldrig drømme om at sende dig ud i venteværelset med sådan en stiv en. Så ville det jo være flovt for dig over for de andre patienten og de kunne jo også tro det værste om mig. Nu går jeg lige hen og låser døren, så jeg er sikker på vi ikke bliver unødig forstyrret. Læg du dig bare om på ryggen og slap rigtig godt af – så er det meget nemmere at finde ud af hvad du fejler”

Rollespillet kan så fortsætte lige som du ønsker det og lige med det der tænder dig. Jeg skriver nogle eksempler nedenfor og det er blot til inspiration. Hvordan du lige ønsker det er du velkommen til at skrive til mig på sms 60763416 eller på mail ladygitte@gmail.com ( skrive endelig bare som du tænker det også selv om du måske syntes det er lidt for frækt eller vulgært at skrive sådan, men jeg kan forstå dit sprog ;; )

              

–  Måske syntes jeg ikke din rejsning er som den skal være og derfor kan jeg jo lige så godt lave dig om til en lille ludertøs. Jeg skal så undersøge hvad du så kan bruges til.

– Jeg kan ikke finde ud af hvad du fejler og begynder derfor på en meget grundig undersøgelse. Hver en centimeter bliver undersøgt af sygeplejersken. Du får et stopord, da du ikke må få udløsning. Sygeplejersken kører dig lige til “kanten” flere gange og hver gang bliver du snydt.

– Der er intet at finde på dig og derfor må sygeplejersken undersøge dig analt. Evt må hun lave en anal udskylning mens du ligger ned og med benene i bøjlerne.

– Patienten kan ikke ligge stille, hvorfor sygeplejersken må fiksere ham. enten med læderremme eller med tov ( Dette giver ingen mærker når der er bundet rigtig)

– Der kan bruges sounds, elektrostimulans ( elektrostimulans er ikke som at få stød. Det skal helt ned på laveste blus og når det sættes rigtig på, så giver det en dejlig følelse der kilder og nipper lidt på samme tid) Jeg kan også lægge et kateder op i dig og på den måde rigtig have styr på dig. Et kateder gør ikke ondt at få lagt og det er meget nemmere på en stiv pik. 😉

– Opbinding af pik og nosser gør at det bliver meget mere følsomt og er der lidt problemer med rejsning, så skal jeg med glæde vise dig hvorledes du selv kan gøre.

– Massage af G punktet/din prostata. Det giver dig en FANTASTISK udløsning.

– Intim barbering og rigtig fræk følsom massage. Evt. fiksering under barberingen

– Der er ingen grænser for hvad der kan indgå her i dette rollespil, kom frem med det du ønsker. Om det handler om urinsex eller bare det at blive udnyttet og brugt, så tager vi dette med. 

        

Sygeplejersken glæder sig til at se dig til undersøgelsen.