Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ladygitte.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Den hårde sygeplejerske - Ladygitte

Den hårde sygeplejerske

Home / Den hårde sygeplejerske

Så er der fræk læsning til dig. Her kan du læse om en behandling hos den dominerende og hårde sygeplejerske. Det er ikke sikkert du tænder på det hele og det er heller ikke et manuskript der ligger her. Det er blot til inspiration til vores frække møde. Hvis du også tænder på den blide sygeplejersken, så er det ikke taget med her, det kan det selvfølgelig i den virkelige verden. En kombination af begge dele kan være rigtig frækt. Når du bestiller en tid hos mig, så gør du det ved at sende en sms til 60763416 eller en mail til ladygitte@gmail.com Skriv dine ønsker som du tænker dem, så er det meget nemmere for mig at ramme lige det i dig, der giver den bedste oplevelse. 

              

Du er indkaldt til undersøgelse hos Oversygeplejersken. Da hun åbner døren til dig, starter hun ikke med at hilse, men blot orientere dig om at der er en grund til det er oversygeplejersken der skal undersøge dig og ikke de unge nye sygeplejersker. “Du kan jo tilsyneladende ikke holde hverken dine hænder eller din pik fra disse unge piger. Men du skal være klar over at her hos Oversygeplejersken, da pareres der ordre og du bliver tilbageholdt, så der ikke er mulighed for flugt eller forsøg derpå.”

Patienten træder ind i rummet og tager alt tøjet af som det er blevet ham beordret. Der bliver ikke sagt meget. Sygeplejersken står og kigger intens på dig når du tager tøjet af. Hendes uniformer knappet stramt til i halsen og alligevel kan du sagtens ane de store bryster. Hun har de høje læderstøvler på, så hun rager op i ca 190 cm. Ydermere har du allerede opdaget hun har en tendens på at kigge lidt ned å dig og være lidt nedladende i hendes facon.

Hun sætter sig bag hendes skrivebord og læner sig tilbage og lægger armene over kors: “nå, hvad er der så glat med dig. Jeg kan jo se i din journal at sidste undersøgelse måtte afbrydes, da du fik rejsning og begyndte at onanere. Når du er hos mig er der kun en vilje der er gældende og det er MIN… Jeg håber så ikke jeg skal gentage det for dig igen. Jeg er nemlig ikke typen der vil bruge tid på at sige tingene to gange. Altså jeg forventer ikke der kommer hverken frække tilbud eller en stiv pik fra din side. – Godt, så har vi det på det rene, det er jo altid rart at få det på plads”

Sygeplejersken rejser sig og går ind i undersøgelsesrummet. Du går bagefter og når ikke mere end 10 skridt, så vender hun sig hurtig og står nu helt tæt på dig: “Jeg fornemmer allerede du kigger på mine store patter.. Er det rigtigt, så kom her og rør ved dem, det ved jeg jo du har lyst til” Sygeplejersken rykker de øverste knapper i uniformen op og tager et fast greb om dit hoved og presser det ind mellem de store bryster.

                                          

“Så kom dog i gang med at vise mig hvem du er din lille kryster. Her hos mig behøver du ikke skjule din liderlighed, den lyser ud af dig og jeg kan godt sige dig at jeg har ry for at få alle patienter til at opføre sig ordentlig. Det gælder også dig. Du er og bliver blot en lille udfordring for mig. Det forholder sig nemlig sådan at vi to er helt alene i dag og jeg har kun gået og ventet på en patient jeg kan udnytte og bruge efter mit eget forgodtbefindende.. “

Oversygeplejersken beordrer dig ind på briksen og du skal ligge på maven. “Oh hvad ser jeg dog.. en lille fræk bagdel der er meget bleg og et lille hul der trænger til at blevet brugt og barberet. Se nu tager jeg lige godt ved min pik, jeg skal nemlig stå her og undersøge din ryg og jeg kan jo lige så godt gøre det det så behageligt for mig selv. Jeg kan nemlig godt lide at kigge på din pik imens. Jeg håber da ikke det gør dig noget. Det er jo ikke fordi jeg skal gøre det, men blot fordi jeg har lyst til det” Sygeplejersken griner lidt hånligt og du kan se hun allerede er klar til den helt store undersøgelse af dig. Hun bøjer sig forover og du kan se at hun er iklædt lædertøj inden under den hvide uniform….

Overstående er blot et eksempel. Herfra kan det gå i alle retninger, dette afhænger meget af hvad du er til og hvad du ikke er til. Måske skal det være de ting du plejer eller vi skal ud og eksperimentere med noget andet. Jeg skriver eksempler nedenunder.

Pirring af dine vorter evt med klemmer. Stram opbinding og evt tortur af nosser. Spark, spyt eller urin. Facesitting. Blid fiksering med tov, remme eller reb. Ekstrem fiksering. indpakning i folie, hvor jeg klipper hul til det ved din krop jeg skal bruge. Katederoplægning. Elektrostimulans. Sorte kys. Pisk med eller uden mærker. Gag og masker. Gummitøj. Stearin eller det der er bedre ;). kildetortur. Tortur. Åndedrætskontrol. Anal udvidelse. Sounds. Dobbelt kateder. CBT. Åndedrætskontrol ved facesitting. Sætter mig på din krop. Ydmygelse eller ekstrem ydmygelse. Åndedrætskontrol med min bryster;). Intimbarbering med skum eller pincet. Opbinding i galgen. Verbal dominans eller ekstrem verbal dominans. Psykisk tortur. Ligge i ydmygende stillinger og blive brugt under tvang. Listen her vil ingen enda tage. Der er ikke ret mange grænser her hos mig, så kom blot med dine ønsker og lad mig gøre dem til virkelighed… Hvis du ønsker der bliver taget billeder og evt en lille fræk film mens vi leger, så er det helt i ordne med mig