Frække historier

Home / Frække historier

Her på siden kan du læse små frække historier og indlæg. Det er altid noget jeg har oplevet her. Jeg kan desværre ikke dele alle oplevelser med læserne, men nogle kan jeg. 

Jeg har i dag haft en spændende gæst. Han skrev til mig på sms og han ville gerne have pisk pisk og atter pisk. Han ønskede ikke noget stop ord og jeg skulle ikke tage mig af han ømmede sig og sagde av osv. Jeg har flere gæster der kommer og får pisk. Dog vil jeg lige sige at de fleste der tænder på dominans, de tænder ikke på smerte. Der er ikke to besøg der er ens her hos mig. Selvfølgelig er det ikke det, der er jo heller ikke nogen af mine gæster der er ens. Nå, han kom til min dør og jeg tænkte han måtte være meget modig. Det er modigt at give mig frie tøjler til pisk uden at kende mig. Han fortalte mig han havde besøgt flere dominaer og flere gange var han blevet spurgt om hun slog for hårdt. Dette spørgsmål havde forståeligt nok ødelagt seancen. Jeg tænkte at når han var så modig, så ville jeg nu give ham en lille overraskelse. Jeg lagde derfor en seddel ud i gangen hvor der stod: “Velkommen : tag slavepikken ud af bukserne så Fruen kan se den når hun åbner døren”

Da jeg kom ud til ham, havde han dog ikke gjort det, for som han sagde, så kendte han mig jo ikke 😉 For at gøre en lang historie kort, så nåede han ikke at få ret mange slag inden han alligevel gerne ville have et stop ord. Så nemt skulle han nu ikke have det. Jeg tvang ham til at sige “kære Lady Gitte, jeg har fundet min overmand” Det tog noget tid at få ham til at indrømme det, men det lykkedes til sidst. Han fik selvfølgelig stopordet. Aftalen var også at når han havde fået udløsningen, så skulle han overstimuleres og det kan være ekstrem pinefuld… – det blev det også, men det var jo hans eget ønske. Jeg sagde til ham under seancen: “pas nu på hvad du ønsker dig, du kunne jo gå hen og få det” og det fik han. Men hele oplevelsen var både ekstrem fræk, hård og lidt sjov. Jeg havde forestillet mig jeg skulle ud i de helt store armbevægelser med pisken, men fandt hurtig ud af jeg måtte skrue 60 procent ned i styrke. En dejlig oplevelse og jeg er ret sikker på han ikke tændte for sædevarmen i bilen på hjemvejen 🙂