Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ladygitte.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
G-Punkt udløsning - Ladygitte

G-Punkt udløsning

Home / G-Punkt udløsning

Her kan du læse om den frække G punkts udløsning..

Mange kalder det G punkts udløsning og andre kalder det prostata stimulering. En ting er sikkert, det er ikke kun stimulering, du får virkelig en udløsning du aldrig har prøvet før. Det giver dig en udløsning du kan mærket hele kroppen. Dit G punkt er din blærehalskirtel og alle mænd har en, med mindre den selvfølgelig er blevet opereret væk. De fleste mænd oplever at udløsningen er meget koncentreret omkring deres underliv. G punktsudløsningen er en form for udløsning du kan mærke i hele kroppen. Mange mænd beskriver at den starter i fødderne og ruller hele vejen gennem kroppen. Du kommer med sikkerhed til at mærke noget der er meget frækt og meget anderledes.

For at få denne oplevelse, skal du for min skyld ikke lave en masse forberedelser. Du skal bare komme som du er. Den del af tarmen jeg skal have min finger op i, der sidder ikke noget afføring. Gjorde der det, så ville du føle en naturlig trang til at gå på toilettet.

Du kan købe dig fattig i alle mulige dildoer der skal give dig en G punkts udløsning, men min erfaring er blot at det ikke duer. Den bedste udløsning får du ved at du ligger og slapper af og giver dig hen og der så bliver brugt en finger eller to hvis du kan tage det. Pikken stimuleres samtidig  og uden at overdrive, så vil du aldrig glemme denne udløsning. Jeg vil lige tilføje at det gør ikke ondt og det skal det heller ikke gøre. Der skal bare rammes det rigtige sted og så skal du bare se 😉 – jeg kan finde punktet på alle mænd. Nogle mænd er så heldige at de kan få udløsningen uden at blive stimuleret på pikken. Om du kan dette, det må vi forsøge os med. Det er ikke noget jeg kan svare dig på inden. Det handler om liderlighed,afslapning og selvfølgelig rette glidecreme og mine teknik.

Når du kommer til mig, så foregår det nogenlunde sådan: Vi starter med at du får lidt fræk erotisk massage. Det er mest for at få dig til at slappe af. Er du nervøs kan mange mænd få udløsning alt for hurtig og det skal du ikke have. Jeg vil bruge dig 😉 Så begynder jeg at stimulere dig analt og gøre dig rigtig godt gammeldags liderlig. Jo mere liderlig du er og jo mere du slapper af, jo mere udvider du dig for mig. Kunne du tænke dig at prøve g punkts udløsningen hos mig, så koster det 1000 kr og du skal regne med vi bruger en halv time. Der er selvfølgelig mulighed for bad både før og efter hos mig. 

          

Hvis du tænder på det, så kan vi også kombinere med noget mere. Vi kan lave en fræk intimbarbering af dig inden, du kan få pik og nosser bundet rigtig godt op og du kan også komme til at ligge i en hård fiksering, så du ikke kan bevæge dig. Fiksering og barbering, da skal vi dog bruge lidt mere end en halv time. Du skal jo have en ordentlig oplevelse, ellers kan du lige så godt bruge dine penge på en parkerings afgift 😉 Her hos mig får du altid en god oplevelse og det er demi skal samle på. Hvis du har rejsningsproblemer, så kan jeg hjælpe dig på mange områder. Ikke med medicin, men med forskellige teknikker. Du kan sagtens få en G punkts udløsning selv om du ikke kan få rejsning