Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ladygitte.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Hvad kan jeg tilbyde - Ladygitte

Hvad kan jeg tilbyde

Home / Hvad kan jeg tilbyde

Her kan du læse om hvad jeg kan tilbyde dig. Det er kun en lille del jeg har med her. Der er ikke ret mange grænser her hos mig. Jeg er med på næsten  alt. Skriv endelig til mig og spørg hvis du har spørgsmål eller ønsker som du er i tvivl om jeg kan tilbyde dig. Det nemmeste for mig og også dig, det er at du skriver det lige ud. Skriv det som du tænker det. Det giver den bedste oplevelse når vi ses. Min opgave er jo at ramme lige det du tænder på – det er her den gode oplevelse starter 😉 Her på siden står det ganske kort. Der er noget af det du læser herunder der har fået sin egen fane på hjemmesiden. Det er feks “Den blide Sygeplejerske”, ” Den hårde sygeplejerske” og “samtale med chefen” samt “Dominans” Så nedenstående er til inspirationsbrug f.eks

CBT 

Her er der tale om tortur af pik og nosser. Det vil give mærker. Pisk på pikken, spark (nogle få ønsker dette) opbinding af pik og nosser. Der er ingen der kan binde pik og nosser op som jeg kan. Lodder i nosserne, forskellige ringe og piklåse jeg har, udvidelse af urinrøret og meget meget andet. Som en lille ekstra krølle på nydelsen, så kan vi jo lege med nåle, søm tortur, fiskekroge og så lige lidt flere opbindingsmetoder.. Grænsen er vid.. 

RØVFULD, LUSSINGER, SPYT OG YDMYGELSE. 

Her i dette rollespil bliver du virkelig nedgjort som den ubrugelige elsker du er. Jeg kan ikke bruge dig eller din pik til noget og derfor behandler jeg dig præcis som jeg har lyst til. Jeg nedgør dig på det groveste, samtidig med jeg fortæller dig hvad jeg kunne tænke mig at gøre ved dig. Spytte på dig og tvinger dig til at åbne munden. Miune hænder klør efter at give dig en rød røv. Jeg bruger det mest nedgørende sprog du kan forestille dig, så du skal kunne holde til tiltaleform

DEN BLIDE SYGEPLEJERSKE

Her laver vi et frækt rollespil. Jeg trækker i min ægte sygeplejeuniform og så bliver patienten kaldt ind til samtale. Dette rollespil kan laves meget realistisk (I starten) Der bliver målt blodtryk og lyttet til hjerte og lunger. Sygeplejersken er meget omsorgsfuld og hvis patienten er nervøs, får han lov at tage hånden op under uniformen. Da det er temmelig varmt, bliver sygeplejersken nødt til at knappe uniformer lidt op. Det gør det svært at holde øjenkontakt. sygeplejersken undersøger dig alle steder, tesktikler, penis, anal… ja kort sagt, så skal alt tjekkes og afprøves for at være sikker på det hele er som det skal være.

PAYPIG/PENGESLAVER

Tænder du på at blive styret finansielt, så har du mulighed for dette. Dog vil jeg lige nævne: Du må ikke være afhængig af det, det skal være en fræk leg. Det er også kaldet Økonomisk dominans. Du bliver bedt om at komme til mig eller møde mig aftalte steder. Der bliver sendt regninger til dig, som selvfølgelig er pålagt gebyr. Det er den blide ende. Det ekstreme er hvor du får udbetalt lommepenge af mig og du kommer til at stå til regnskab for hver en krone du bruger. Du er min sub og skal gøre det jeg vil have dig til. – og det kommer du helt sikkert til…Du bliver total styret seksuelt. Du vil daglig modtage sms eller mails fra mig, hvor jeg også kan fortælle dig hvor ynkelig du er og at du ikke er ret meget værd. Hvis jeg kræver et billede af pikken, så sender du en til mig. Hvis jeg giver dig forbud mod at onanere, så onanerer du selvfølgelig ikke.  Du kommer til at gøre dig fortjent til at møde mig og du skal i det hele taget gøre dig fortjent til ALT. Der flader brænde ned hvis du træder ved siden af, men det ved jeg med sikkerhed du ikke gør.

FACESITTING

Mon ikke der er grund til at Fruen har fået så fyldig en bagdel. Det tror fruen selv. Det er fordi den skal kunne passe ned over dit hoved på en sådan måde at det kan være svært for dig at få luft. Facesitting er typisk noget der indgår sammen med mange andre ting du ønsker. Frækt og kan være total ydmygende for dig. Jeg kan også sidde på dig andre steder på kroppen, så du kan mærke min vægt mod din krop. 

REJSNINGSPROBLEMER Jeg har en menu for sig selv her på min hjemmeside. Jeg vil meget gerne hvis du vil læse der, hvis det kan have din interesse. Jeg har en del gæster der har problemer med rejsningen. Jeg har flere muligheder for at hjælpe dig. Det er et område der interesserer mig meget. Jeg har samtale med flere og det kan foregå her eller hjemme hos mig privat. Skal der indgå “praktiske” øvelser, så skal det være her i Kolding. Prisen aftaler vi når du kontakter mig. 

KVINDE/PAR

Er du Master der er i besiddelse af en fræk tøs (biologisk kvinde) der trænger til at blive sat på plads og få en rød røv af Fruen her, så kom endelig med hende. Fruen vil med glæde lære hende at når du siger noget, så adlyder hun. (For god ordens skyld vil jeg lige tilføje her at det er kvinder der selv er med på legen og ikke en kvinde der i fuld alvor ikke bliver behandlet pænt af ægtemand/kæreste) Eksperten i at hun får hendes “luderdrøm” opfyldt og bliver brugt som den luder hun er.

CUCKOLD MAND/KONE

Et frækt rollespil til dig der virkelig tænder på cuckold rollen. Jeg er konen og du er min mand. Jeg ydmyger dig og griner af dig, samtidig med jeg fortæller dig hvilken lille grim uduelig pik du har. Den kan jeg ikke bruge til noget og jeg fortælelr dig ned i detaljer hvorledes jeg har lyst til at kneppe med andre mænd. Du kan højest få lov at kigge på. Hvis du ikke er tilfreds med det, kan du jo slikke hans pik ren.. Jeg skyr ingen midler og alle de perverse og bizarre ord du kan forestille dig bliver taget i brug. Samtidig fortæller jeg dig også hvad der sker hvis du så meget som bare kigger efter en anden kvinde

BLOWJOB TIL EN ANDEN MAND

Til dig der ønsker at sutte pik af på en anden mand. Til dig der ikke vil finde en på nettet eller på rastepladsen og til dig der vil have der skal være en kvinde tilstede når du gør det. Det at sutte pik af på en anden mand, det kan indgå i de seancer hvor der er tale om dominans. Du bliver tvunget til det og får først lov at stoppe når jeg har set du er blevet mundkneppet godt og grundigt. Det kan også være til transtøserne der skal i oplæring. Min erfaring siger mig at begge eller mindst en af jer skal være blinded. Øjenkontakt duer ikke her. Det er jo rent seksuel begær vi har med at gøre og det er mega frækt og sjovt..

BLE ELSKER

Tænder du på at få ble på i en af de seancer vi har, så er du meget velkommen her hos mig. Her vil jeg igen skrive, som jeg har gjort flere steder på min hjemmeside, at fordi man tænder på bleer har det ikke noget med pædofili at gøre. Intet overhovedet. Jeg har gæster der tænder på babybehandling, men der er også de gæster der kun tænder på bleen. Bleen kan være en ydmygende del i feks en seance med dominans. Siden Nicolai fra programmet “spørg mig om alt” gik på åben skærm og fortalte hvad han tændte på, har jeg fået flere mails der omhandler det samme. Jeg har også fået mails fra en gæst der kun tændte på bleen og ikke noget med voksenbaby behandling. Jeg har dyb respekt for Nicolai som gik på TV og er med til at bryde fordomme og gøre det lidt nemmere for andre at “Være den der også tænder på ble” Jeg har bleer her i huset, så det er ikke noget du selv skal have med. Det der er vigtigt, det er bare at du er ærlig over for mig når du fortæller det du allermest tænder på. Ellers kan jeg ikke give dig den oplevelse du drømmer om. Det er denne oplevelse du har fortjent. Hvis du syntes det kan være svært at sige det til mig når du er her, så skriv det til mig. 

BLID PIRRINGSBONDAGE 

Jeg starter med at massere dig blidt og rammer dine erotiske zoner. Jeg fikserer dig til briksen og hvis du øsnker det, så giver jeg dig bind for øjnene. Fordelen ved dette er at så træder ale de andre sanser i karakter. Jeg masserer dig og berører dig til du er ved at blive vanvittig. Du ligger kun og tænker på du gerne vil have den direkte berørring og få udløsning. Det får du ikke og bedst som du tror du får det, så får du det ikke alligevel. Jeg trækker tiden og tager dermed den fulde kontrol over dine lyster. Hvis du formår at give dig hen, bliver det en vild oplevelse for dig. Hvis du ønsker det kan der indgå analstimulering. I denne her seance vil jeg rigtig drille dig og tirre dig. 

SKOLEN FOR TRANSTØSER

Fruen er den skrappe dame der lige nøjagtig ved hvordan enhver lille ludertøs skal opdrages og ikke mindst formes for at blive den perfekte og lydhøre lille tøs der kan bruges. Der er mange opgaver du skal igennem. Nogle af dem er af kunne gå perfekt i høje sko, svinge med dit blonde luderhår, vrikke med hofterne, læbestift, lære at høre efter, servicere (hvis du ikke kan servicere Fruen, kan du heller ikke servicere gæsterne !!) Tilsidesætte dine egne behov for Fruen og gæsterne, yde og ikke nyde, gøre hvad der bliver sagt og meget mere. Det er en oplæring der tager tid og du kan stole på Fruen får dig på rette vej.

G – PUNKTS UDLØSNING

Fræk og meget anderledes udløsning der giver dig en nydelse i hele kroppen. Mange tror slet ikke de har “sådan en” – men det har du med sikkerhed og jeg kan finde det på alle mænd. Det gør ikke ondt og der bliver gjort med en finger.  Jeg har skrevet lidt mere om G punkts udløsningen under en af fanerne. Prisen for dette er 800 kr

SYGEPLEJEUNDERSØGELSE

Jeg er sygeplejersken i min ægte hvide uniform. Du er patienten der klager over smerter i benet og ind i lysken. Jeg skal undersøge dig og da det er lysken kan jeg ikke undgå at komme tæt på dine intime dele. Du får rejsning af undersøgelsen og så bliver sygeplejersken jo nødt til at tage affære. Patienter skal jo opføre sig, så sygeplejersken kan komme til at udføre sit arbejde.  

SKOLELÆRERINDEN OG ELEVEN

Skolelærerinden er en til tider skrap Frøken der ikke tåler mange afvigelser. Iklædt stram nederdel, hvid skjorte knappet helt op i halsen, nylonstrømper, håret sat stram op og briller, styrer hun eleven med en fast men kærlig hånd. Eleven opdager at Frk. Hansen ikke har trusser på og da det bliver påtalt, kaldes eleven ind til en samtale med Frk Hansen alene på kontoret. Der bliver givet en passende straf og da eleven truer med at fortælle de andre om straffen, går der ikke længe inden elevens bukser sidder nede om hælene. Frøken Hansen styrer eleven, da hun elelrs nok skal fortælle alle de andre elever hvad hun så da bukseerne blev trukket ned. Her læres lydighed og hvis ikke eleven forstår det på den almindelige måde, så tager Frk Hansen gerne alternative metoder i brug. 

MOSTER OG NEVØ

Du er min nevø og du bor til leje hos mig i et lille værelse. Det hænder ofte at du ikke kan betale din husleje til tiden. Moster kalder dig ind til en alvorlig samtale for at fortælle dig at det går ikke. Samtidig vil jeg gerne lige tale med dig om andre ting der foregår i huset. Moster ved udemærket godt du går og snuser i min vasketøjskurv og jeg har ved flere lejligheder oplevet at mine snavsede trusser er væk. Moster tvinger dig til at vise mig hvad du laver med mine beskidte trusser. Ligeledes er din Moster også fuld ud klar over at du kigger på mig når jeg er i bad.. Da du er den unge nevø, så viser den modne voksne kvinde dig hvorledes man opfører sig og hvorledes man ikke opfører sig. Der bliver stillet store krav til min nevø og hvis du ikke efterlever dem, ja… så tager nevøen jo konsekvenserne af dette. 

SKOLELÆGEN OG ELEVEN

Du er eleven der skal til undersøgelse hos skolelægen. skolelægen skal bla undersøge om dine testikler er faldet ned og om dit forhud er for stram. Da du er kønsmoden, taler skolelægen også med dig om sex og evt viser dig lidt forskelligt hvis du ikke kan forstå det. Da skolelægen har talt lidt med dig, beder jeg dig tage dit tøj af og stå nøgen foran mig på gulvet. Du er noget beklemt ved situationen og da jeg skal undersøge dine testikler får du rejsning. Skolelægen orienterer dig om at nu tager du ikke lægens arbejde alvorligt…. Undersøgelsen af den store elev bliver kun mere ydmygende af denne rejsning.. 

FØDDER OG SKO

Jeg beordrer dig ned at ligge og du skal berøre og slikke mine velplejede fødder. Jeg er ret sikker på du kan få dem alle ind i munden. Mine fødder bevæger sig over hele din krop jeg jeg spiller din pik med dem og du bliver bare endnu mere liderlig af det. 

RØD RØV – RIGTIG RØD RØV..

Og her mener jeg rød røv. Her er ingen kære mor, her bliver der givet røvfuld. Den bliver rød og øm. Slagene falder med min hånd eller der kan bruges piske, bambus, gammeldags hårbørste eller tæppebankeren. Jeg har en enkelt gæst der kommer kun for at få en rød røv. Ellers er det som oftest noget der indgår i rollepil eller dominerende seancer. Den bnedste røde røv er den hvor der bliver varmet ganske langsomt op

GUMMISLAVE ELLER GUMMITØS

Her bliver du iklædt gummikjole og evt gummistrømper og måske høje sko. Du kan blive fikseret med det på og ydermere kan du komme i min gummisovepose. Her kan du ligge og vente på Fruen kommer og bruger dig. Perfekt til langtidsophold. Jeg tager gerne gummikjole på så du kan mærke og se mine kæmpe store babser i en stram gummikjole. 

FRÆK LUDERTØS SOM ER EJET AF FRUEN 

Et frækt rollespil der kan være godt egnet til den lille skabstrans der endnu ikke har prøvet det. Jeg iklæder dig tøsetøj. Jeg har alt tøjet til dig her. Du kan evt starte med kun løbestift eller du kan få alt makeup på og langt hår. Du kommer rigtig til at føle dig som den billige tøs du er. Oplæringen starter som regel med at du skal lære at gå i de høje sko og også vrikke med hofterne.Jeg har makeup fjernes så ALT kommer af inden du går ud af døren. .

LUDERTØS TIL SAMTALE HOS FRUEN 

Du kommer til samtale og vil gerne søge arbnejde som luder. For at jeg kan se om du er den rette jeg skal bruge, skal du have pikant eller pervers ludertøj på og jeg skal også se om du kan noget med dit lille stramme luderhul. Der skal laves en gynækologisk undersøgelse af dig.

LUDERTØSEN DER SUTTER PIK 

Den bedste måde at oplære en lille pervers tøs at sutte pik, det er ved at der kommer en fræk stor pik ind i din ludermund. Måske skal du lige trænes lidt med Fruens strap on inden. 

VIP LUDERTØS Der er piktøser der er så dygtige at de kan hjælpe i oplæringen ved de andre tøser. Men husk lille tøs… der er kun dine forældre der elsker dig ubetinget. hos alle andre skal du gøre dig fortjent til alt. Det gælder så sandelig også her hos Fruen. 

SAMTALE VED CHEFEN 

Dine salgsresultater er ikke gode nok og du kaldes ind til chefens kontor. Bag skrivebordet sidder chefen med håret opsat og briller på. Habithjakken og nederdelen sidder stramt og det passer godt til den hvide skjorte. Du har før været til samtale og var tæt ved at blive fyret. Du kende turen… når først skrivebordet ryddes, så er chefen i det lune hjørne. 

ANSÆTTELSESSAMTALE Du har søgt en stilling på kontoret og er blevet kaldt til samtale. Spørgsmålene er ret nærgående og du fornemmer hurtig at chefen har en bagtanke med dig.  Chefen er magtiderlig og beder dig tage alt dit tøj af inden vi kan fortsætte samtalen. Chefen knapper skjorten op og vurderer nu om du er i stand til at koncentrere dig samtidig med du kan se et par store bryster.. Det kan du så ikke… 

RASTEPLADSEN 

Du holder på en rasteplads og vi har aftalt jeg skal købe en telefon af dig. Da jeg kommer for at hente det, har du det ikke med og da jeg opdager jeg er kørt forgæves, fortæller jeg dig på en meget skrap måde, at sådan en som mig aldrig kører forgæves.  Du lærer hurtig at en moden kvinde der kører forgæves, hun tager bare hvad hun vil have.. inden du ser dig om er dine bukser nede og du sidder på knæ foran mig 

MED MIG HJEM FRA RASTEPLADSEN

Du sidder og drikker din kaffe stille og rolig på en rasteplads. Jeg spørger om jeg kan sidde ved siden af.  Der går ikke lang tid inden jeg har knappet min hvide skjorte op og jeg ved jo lige hvorledes jeg skal tænde dig. Du spørger om du må tage med mig hjem. Det må du gerne. Dog møder du nok ikke lige dette du regner med. Den ellers så søde kvinde er sørdeles dominerene og der går ikke lang tid inden du er fikseret til min briks. Du vil blive udnyttet 

VOKSENBABY

Er du til lege som voksenbaby, er du velkommen her hos mig. Jeg har tøj til dig, sutter, bleer og flere andre ting. Bestil tiden hos mig, så sørger jeg for babymaden jeg kan give dig. Til alle der måtte sidde med nogle foredomme, så har voksenbabylegen intet med pædofili at gøre. Mennesker der tænder på pædofili er nemlig ikke velkomne hos mig. Men jeg vil genre orientere dig om hvor du kan få hjælp til dit problem. Så alle store babyer. Kom og prøv det du inderst inde tænder på. Jeg er klar til at pusle om dig som den baby du er. Fruen er en rigtig caretaker der gives den store baby den behandling han eller hun fortjener. Men er det en lille skrigeunge, så ændres situationen jo straks.. og det er nok ikke til voksenbabys fordel. Din ble bliver omhyggelig skiftet når du har tisset og pølset i den. Desværre oplever jeg at gæster der tænder på Stat og /eller voksenbaby legen er dem der brænder mig af og bare ikke overholder aftaler. Derfor er det blevet sådan at der skal betales et beløb forud ved indgåelse af aftalen. Jeg ved det er uretfærdigt overfor de gæster der er seriøse.

REGNTØJ, GUMMISTØVLER ELLER KEDELDRAGT Er din fetish at blive pakket ind i regntøj og stå total fikseret, så ser jeg dig gerne. Også selv om du er nygegynder. Jeg har en del regntøj og jeg har rigtige VIKING gummistøvler. Dem der lugter af gummi. Fra den norske fabrik. Spændende leg der er rigtig god til langtidsophold. Kan du se det for dig. Du står der total og dejlig varm pakket i regntøj. Det eneste der er blottet er din slavepik. 

BRUGTE TRUSSER ELLER UNDERBUKSER

Tænder du på at slikke mine brugte og beskidte rene, så kan jeg love dig for du kan komme til det. Nogle tænder på at gøre det her i huset hos mig. Andre tænder på at de bliver sendt pr post. Nogle tænder på at de bliver snuset til her i huset og så efterfølgende skal de have dem med hjem.. De skal slikkes rene og afleveres igen til mig. En yngre kvinde der arbejdede på min sted tigligere, sælger hendes brugte trusser og også hendes bhér. Det er noget mindre end min størrelse. Hun bruger str Medium i g streng og str 80.F i BH. Jeg har taget kontakt til hende, da nogle af mine gæster gerne vil have trusserne fra en ung pige også. Hendes er G streng, mens mine er som oftest hvide eller sorte bomuldstrusser. Hun kan jo også producere blodige menses trusser til dig. Kontakt os i god tid, da de jo skal produceres til dig. 250 kr pr trusse hvis du afhenter dem eller de skal sendes til dig

FRÆK OG PERVERS PIK OG NOSSER MASSAGE Til dig der er til de blide former. Jeg kan tilbyde dig en halv time med rigtig fræk intim pik og nosse massage med masser af olie. sygeplejersken har de blideste hænder og du kommer total væk fra den virkelige verden. Tænder du samtidig på fræk pervers snak, så får du gerne dette med. Og det kan blive rigtig fræk. 

BLE SLAVE

Er du er fræk slave der skal straffes og ydmyges ved at gå eller ligge med ble, så har jeg det hele her. Det hænder at Fruens bleslave ikke vil tisse i bleen… men en liter vand eller 2 der drypper stille ind i munden, det får altid bleslaven til at tisse. Når Fruen skal tisse, tisser hun selvfølgelig ned i bleslavens ble. En sådan tung ble ligger også godt over hovedet. 

FORBRYDELSE MOD DET KVINDELIGE KØN.. Her møder du en Ægte domina, en domina der har lidt mere at byde på. En domina der sætter dig psykisk og fysisk på plads så slaven aldrig glemmer hvorledes en kvinde skal behandles. Du er den mand der begærer alle der har bryster og samtidig forsømmer mange andre ting. Du er i besiddelse af manglende underkastelse for det kvindelig køn og du er mandschauvinist til fingerspidserne.. du vil gerne kontrollere og ser definerer ofte kvinder som nogle ludere… denne holdning ændrer du ret hurtig her hos Lady Domina af rang.. Du kommer nemlig til at lære at alle kvinder har ret til at udnytte dig. 

SKOLEFRØKEN DER OPDRAGER

Jeg er den særdeles skrappe lærerinde, ligesom de gammeldags engelske kostskoler. Jeg har forskellige afstraffelsesmetoder.  Sidde i mørke på det kolde gulv, stå bag døren, over ryglænet på en stol og få prygl. For at drage lidt læring med ind i afstraffelsen, så skal der tælles piskeslag. Det handler ikke om piske med læder remme. Det handler om det gammeldags spanskrør. Rollespillet her vil give dig mærker og du kommer til at kunne mærke din rigtig røde bagdel i et par dage. Skolefrøkenen har ikke brug for at råbe højt, blot taler jeg stille og rolig til dig og nyder at se du modtager den fortjente straf. Kold og kynisk lærerinde.  

TORTUR – SEXOPLEVELSER OG SEX FANTASIER

Du sidder inde med så mange perverse tanker og sexfantasier og også sex oplevelser, som du tænder vildt på, men som du ikke vil fortælle nogen.  Den sadistisk domina får alt at vide. Dominaen gentager; ALT at vide. dominaen mishandler dig og udnytter dig og knækker dig rent psykisk indtil jeg får det hele ud af dig. Når du går herfra kommer du til at sige: ” I dag har jeg oplevet det værste, det mest bizzarre og det mest perverse jeg nogensinde har prøvet” . Meget gerne som langtidsophold hvor du bliver sat af vejen for at tænke over tingene inden jeg fortsætter min tortur.. Dominaen griner allerede hånligt..

KILDRE TORTUR

Her er virkelig tale om tortur, blot ved at kildre dig og blive ved og blive ved. Hvis du sender mig en mail til mig om dette her, så vær for det første seriøs og lad være med at spørge om jeg kan være så led at blive ved. Svaret er “JA” og du har ikke noget stopord. Inden du skriver til mig, så vil jeg gerne bede dig tænke dig om og også være seriøs. Du spilder min tid ellers. Den tid kunne jeg jo netop torturere en der er seriøs ved at kildre ham.. hånlig modbydelig domina der ikke kan høre når du bruger ordet stop. (Dem der rigtig gerne vil have et stopord kan få det og så respekteres det selvfølgelig) 3 kvarter 1500. Da jeg oplever mange ikke er seriøse her, da må jeg bede om 300 kr forud når du bestiller tid. Det er mega ærgerligt, da det lige netop går ud over dem der er seriøse. Du kan komme forbi med dem eller du kan bruge mobilepay eller få mit kontonummer

SCAT 

Der er nok ikke nogen der er i tvivl om at det kræver rigtig meget af mig at give dig den udtimative oplevelse her og det får du. Desværre forholder det sig således, og igen går det ud over de seriøse, at 9 ud af 10 dukker ikke op som aftalt. Der for skal der betales 1000 forud ved alt vedr scat. Det kan gøres ved at du kommer her, bankoverførsel, eller mobilepay. Men så får du også den vildeste og mest perverse oplevelse du kan forestille dig. Tænder du på scat, giver jeg dig lige det du ønsker og mere til. Perverst forbudt ulækkert, så ulækkert at det er bizart.. på den rigtige bizarre måde. Du skal regne med halvanden til to timer . Oplevelsen her kan ikke købes på mindre tid. Jeg ser helst at de gæster der kommer til stat, er gæster jeg har set tidligere til andre ting. Det er selvfølgelig svært at vi har set hinanden tidligere, hvis det er det eneste du tænder på og bare ikke kan finde det andre steder. Typisk starter mails eller sms fra gæsterne her med “hvordan vil du gøre det ved mig” – Her må jeg sige at det kan ikke betale sig du spørger på denne måde. Jeg kender dig ikke og det finder vi ud af når du er her. Vi kan sagtens have en ide om hvorledes det skal gøres og det vil jeg også gerne skrive til dig, men som jeg skrev tidligere, så skal der betales forud. Jeg ved ikke hvorfor. Men der hvor jeg har oplevet at gæsterne ikke kommer som aftalt, det er altid ved scat seancer og ved voksenbabyer. Derfor er der disse krav ved netop disse to områder. Desværre

DISIPLINERET SLAVE

Den halvtyske Domina Fraulein lærer dig at være en lydig og disiplineret slave. Der bliver tale om fysisk afstraffelse af svær grad og det giver mærker. Stribnerne bliver lagt i flotte mønstre og hver dag ugen efter skriver du til mig at du nyder syntes af dem. Opbinding, afstraffelse, fiksering, frihedsberøvet… det er nogle af nøgleordene ved dette rollespil. Hvis slaven skulle være så heldig at se et smil fra Dominaens blodrøde mund, så bliver det et hånligt og modbydeligt grin af din tilstand. En tilstand du ikke lige kommer ud af. 

BRÆNDENÆLDER 

Fruen elsker blomster og Fruen elsker brændenælder. Især når Fruen stille og rolig kan bruge dem på dig. Lad være at pive.. Fruen ved godt selv hvordan det føles. Indgår i anden sammenhæng med flere andre ting. Men det er frækt og det giver en dejlig smerte. Vi skal aftale i forvejen hvem der har dem med.

OG SÅ EN GOD GAMMELDAGS RØVFULD

Det er der ingen der tager skade af. Du er aldrig større end du kan kommer over mit knæ og få en røvfuld. en rigtig hård en af slagsen og tro mig, det bliver til mange inden jeg er færdig med dig. De kommer med jævne mellemrum og nogen kommer i serie. Din røv bliver langsom varmet op så den kan tåle det. Fruen har en meget stor hånd og den vil med sikkerhed passe til dine balder.