Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ladygitte.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Hvem er jeg - Ladygitte

Hvem er jeg

Home / Hvem er jeg

Her på siden kan du læse om hvem jeg er

Min force er mit store ego 😉 – Bag den venlige facade lurer et vagtsomt væsen og et stort ego, der ikke holder af at blive modsagt. – Bag en stærk kvinde er der altid en lille lydig mand..

Mit navn er Gitte og jeg er 51 år. Både navnet og min alder er korrekt. Jeg er uddannet inden for sundhedssektoren. 

Som du kan se på billederne er jeg er kraftig kvinde, men jeg er glad for min krop som den er. Jeg har både til gården og til gaden og jeg har en meget kvindelig krop. Mine bryster er 100 % ægte og min runde kvindelige bagdel er jeg meget stolt over.

Jeg er en høj kvinde, 182 cm uden sko. Min krop er naturlig og silikonefri. Det vil sige ingen kunstige bryster, læber eller nogen former for ansigtsløftninger…

Jeg har en størrelse 90 HH eller 90I i BH, så der mangler vist ikke noget der…

         

Hvis du kender mig, så ved du at jeg elsker mit job. Det er bevidst selvvalgt og der er ingen der står bag mig.

Privat bor jeg helt ude på landet. Jeg nyder roen og har egentlig ikke brug for så mange udfordringer privat. Jeg får masser af frække og perverse oplevelser her i Kolding med jer dejlige mænd.

Det er ikke den store hemmeligheder hvad jeg beskæftiger mig med til dagligt. Mine voksne børn og resten af familien ved det. Selvfølgelig sidder jeg ikke åbenlys til Moster Anna´s fødselsdag og fortæller hvad jeg laver. Her siger jeg blot jeg arbejder inden for sundhedssektoren. Det er jo til stadighed et underligt job det her. Alle har en mening om prostitution, men mange kender ikke ret meget til det indefra.

Jeg har selvfølgelig mødt mennesker der slet ikke kan respektere hvad jeg laver. Det er ikke sikkert de siger det direkte til mig, det kommer måske først når jeg vender ryggen til. Det gør ikke noget. Det er helt i orden og de kan kalde mig lige fra luder til “så kan man da heller ikke synke lavere”- valget er mit og jeg har aldrig fortrudt mit valg. Der skrives ofte om at mændene træder over ens grænser og mange der har arbejdet indenfor området, sidder på TV og tuder efterfølgende, da mændene “krænket” dem… Her er det så jeg ikke forstår mere. Vi lever i et samfund hvor vi har vores frie valg. Det skulle de måske have overvejet lidt tidligere. Jeg har personlig aldrig oplevet at nogen mænd har trådt over mine grænser. Grunden til dette er at jeg ikke har tilladt det og forøvrigt møder jeg kun flinke mennesker der kommer her. Der vil altid være nogen der ikke passer til mig, men de kommer aldrig længere end på sms på min telefon. 

De fleste af os er jo lidt dobbeltmoralske og det skal vi også være. På den ene side mener de fleste at det ikke skal være forbudt. Det skal være den enkeltes kvindes eget valg. Så det vi siger er, det skal være lovligt og det er det jo også, men man skal jo heller ikke kunne komme i praktik eller jobtræning et sådant sted. 

Jeg tror de fleste af os er enige om at det er en kvindes eget valg og der hvor der skal sættes hårdt ind, det er når der er tale om menneskehandel eller rufferi. Men dobbeltmoralske, det vil vi altid være og det er jeg også på nogle få områder. 

Som person bliver jeg aldrig træt af mennesker.  Jeg er meget nem at tale med og har en sund fornuft til langt de fleste ting. Jeg er meget fordomsfri og meget rummelig. Jeg kan forstå næsten alle former for seksualitet. Hvis du kunne se ind i mit hoved bare en enkelt dag, så ville du se en kvinde hvor fantasier rækker meget langt ud. I guder nogle fantasier jeg kan have. Det håber jeg ikke jeg er ene om 😉

Mange steder er der vagtpiger der banker på døren når tiden er ved at være gået, sådan er det ikke her hos mig. Her handler alt ikke om tid. Det handler om at vi har en fræk oplevelse sammen og en oplevelse vi kan huske. Du vil få en ordentlig betjening og der er altid tid til snak hos mig. Ingen stress og jag hos mig og sådan skal det være.

Jeg går desuden meget op i diskretion og jeg overholder også min moralske tavshedspligt – hvis jeg må kalde det det. Ikke ret mange gæster ønsker at blive set “Sådan et sted her” og det sørger jeg for du ikke bliver. Det har jeg den fulde respekt for.  Der er desuden personer der er kendte i offentligheden og her kan du også regne med min tavshed.  Jeg har mit eget sted her i Kolding og du træffer mig ikke andre steder. Der er kun mig her og jeg lejer ikke stedet ud til andre kvinder.

Når du besøger mig her, vil du opdage det ikke er som andre steder. Jeg har ikke åbent 10-14 timer dagligt. Jeg ønsker kun max to gæster på en dag. Det tror jeg giver den bedste oplevelse for dig, men også for mig. Hvis du skulle være gæst nr 7 eller 10 på en dag, så tror jeg simpelthen ikke på du får en intens oplevelse.

Når vi har lavet en aftale, så låser jeg døren op til aftalt tid og du går bare lige ind i mit lille venterum. Jeg låser så igen døren, så du vil aldrig opleve der kommer en anden gæst ind. Jeg mener personligt det er irriterende hvis vi sidder og taler sammen eller laver andet og så kan jeg høre yderdøren bliver lukket op. Da jeg ikke ønsker så mange gæster hver  dag, så kan der til tider være lidt ventetid på at komme her. Men mine faste gæster er flinke til at bestille i god tid. 

Jeg har stor forståelse for alles lyster, bare det ikke har med børn og dyr at gøre. Her kan jeg godt vejlede dig i hvor du kan få professionel hjælp !!!

Om du tænder på noget der er frækt, perverst, bizart eller noget helt andet, så er jeg med på næsten alt og jeg elsker at afprøve og lære nye grænser. Jeg vil aldrig kunne sige at jeg har prøvet det meste, for det handler om forskellige mennesker og alle vores fantasier. 

Jeg ved godt det kan være svært at sige lige præcis det du måske tænder på, da du måske tror du er den eneste. Men her kan jeg forsikre dig at det er du ikke. Jeg har både set og hørt meget, så mig kan du godt betro din fantasi til. Ofte kan jeg faktisk godt være beæret over at jeg er den person der får lov at kende din inderste fantasi.

Jeg har gæster der har svært ved at acceptere det de tænder på, men de kan alligevel ikke lade være. Jeg vil give dig et eksempel: Jeg har en gæst der elsker at komme i dametøj og blive behandlet som en lille pervers luder. Når han så har fået oplevelsen og evt udløsningen, så skal tøjet af i en fart og når han går ud af døren, så siger han til sig selv det var sidste gang det her. Men lysten melder sig igen efter en måned eller tre og så må han bare afsted igen. Han har betroet mig at han syntes det er svært og han har endda tænkt tanken om han var rigtig klog i hovedet… Det er en snak “Ida” og jeg har mange af. Der er de mennesker der udlever og respekterer deres fantasier og lyster og så er det dem der aldrig gør det. Måske fortryder de senere i livet. Ida er kommet frem til at de lyster der melder sig, de skal udleves og så bare respektere dem. Når lysten til tøseleg ikke er der, så bruger han ikke tid på at tænke over det. Bare lade det ligge, velvidende om de nok kommer til overfladen om nogen tid igen

Den personlighed du møder her, den er lig den jeg er privat. Jeg tog en beslutning for flere år siden at jeg ikke kunne gå og være en anden eller for den sags skyld gå og lyve om hvad jeg lavede. Jeg afslørede faktisk også mig selv da jeg for mange år siden udtalte mig i avisen Politikken. 

Ja, det har sikkert givet samtale til en masse sladder. Sladder er jeg ikke afhængig af og jeg ønsker faktisk slet ikke at vide det. Hvis folk vil sladre om mig fordi jeg ærligt har meldt ud hvad jeg laver, så skal de så sandelig også have lov. 

Jeg er en feminin og velplejet kvinde. Jeg elsker at fremhæve de feminine sider i mig. Når jeg så samtidig kan “blande” den feminine side med den perverse kvinde jeg kan være og den Dominerende og magtsyge kvinde, så bliver det rigtig frækt. Det at have et udseende der udtrykker kvindelighed og jeg så samtidig kan være dominerende og særdeles bestemmende..

For at sige det kort så elsker jeg at have en opførsel, som passer bedst inden for disse 4 vægge her i Kolding. Det er blandt denne adfærd der giver dig en god oplevelse.

Når du har været hos mig skal du gerne have en masse frække tanker som du efterfølgende kan tage frem.

Hvis du har nogle spørgsmål til mig, så er du altid velkommen til at sende mig en mail. 

Jeg håber vi to ses en dag. Du vil med sikkerhed møde en kvinde der vil give dig en god oplevelse. 

Jeg vil lige tilføje at alle billederne der er på min hjemmeside, dem har jeg selv taget og der er ikke redigeret i noget, så sådan ser jeg ud. Jeg kan godt lide at billederne er amatør billeder. Det skal være sådan at det du ser, det er også det du møder.

Har du svært ved at få sagt hvad du gerne vil vi skal prøve, så er du altid velkommen til at sende en sms til mig på 60763416 eller en mail på ladygitte@gmail.com