Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ladygitte.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Når du besøger mig - Ladygitte

Når du besøger mig

Home / Når du besøger mig

Her på siden kan du læse lidt om “når du besøger mig “

Husk vi lever kun én gang, livet er for kort til ikke at gøre det vi vil ..

Min adresse er :Vejlevej 5 kld, 6000 Kolding.  Det ligger ikke i en kælder, men et trin ned fra gadeplan. Der kan ikke komme kørestole ind til mig, der er ikke plads nok ved indgangen.

På mit vindue kan du se der står “Vejlevej 5” Det ligner ikke en klinik. Min dør ligger lige til venstre for vinduet. På døren står der LG.

                   

Ønsker du at besøge mig, så skal du bestille tid i forvejen. Det gør du ved at sende mig en mail på ladygitte@gmail.com eller en sms på 60763416. Min dør er ikke bare åben 10-12 timer om dagen. Hos mig skal alle bestille tid. Jeg ønsker kun max 2 gæster på en dag. Jeg tror det giver den bedste oplevelse for os begge.

Når vi har en aftale, så låser jeg yderdøren op og du går bare lige ind. Du kommer ind i et lille venterum og så henter jeg dig der. Når du er hos mig er yderdøren låst. Du vil derfor aldrig opleve at der kommer andre i venterummet.

Jeg sidder aldrig og taler i telefon, derfor kan du heller ikke ringe til mig. Jeg bryder mig ikke om at tale i telefon, heller ikke privat. jeg har dog nogle gæster der er ordblinde eller ikke kan skrive sms eller mail. Her får du mit private nummer og så kan du ringe til mig. Selv om du måske ikke staver så godt, så skriv til mig alligevel, jeg kan sagtens læse det. Skriv bare ordene som du tænker det.

Der er mulighed for bad både før og efter hvis du ønsker dette. Om vi skal starte legen med det samme du kommer ind eller om vi skal sidde og tale lidt, det er helt op til dig. Hvis du er lidt nervøs, så er det en fordel vi lige sidder lidt inden vi går i gang. Nervøsiteten kan også få dig til at få udløsning alt for tidlig og det skal du ikke have. Netop for at du ikke kommer for tidlig, så får du et stop ord du kan bruge hvis det lige er ved at gå galt 😉

Leger vi med de hårde former, får du også et stopord du skal bruge hvis jeg er for hård eller hvis der er noget du ikke bryder dig om. Det er meget sjælden mine gæster bruger dette ord. Det er jo her jeg meget gerne skal kunne læse dig og kunne se på dig hvor meget du kan tåle og ikke mindst hvad der lige kan tænde dig.

Når du kontakter mig på sms eller mail, så må  du gerne sende et link med hvis du har set noget på nettet eller læst noget. Det giver den bedste oplevelse, hvis du skriver det lige ud af landevejen. Måske virker det lidt underligt at skrive det så direkte, men det er det der er med til at give dig en rigtig god oplevelse hos mig. Husk nu : Vi lever kun én gang og vi skal have det bedste ud af livet. Derfor skal vi også prøve det vi gerne vil prøve. Livet er for kort til ikke at gøre det vi har lyst til. Det er det jeg selv lever efter..

         

Og hvem må så komme her ? Det må alle der gerne vil have en fræk oplevelse. Om du er 18 år eller 90, så er du velkommen her. Her er ikke så mange underlige krav. Du må være tyk eller tynd. Jeg kan bedst lide du bare er dig selv som du er. Jeg har ingen fordomme over hvad du tænder på. Selvfølgelig foregår der ikke ulovligheder såsom pædofili eller dyresex. Er det noget du tænder på, så vil jeg meget gerne fortælle dig hvor du kan få hjælp, for det skal du have hvis du tænder på dette. Ellers kan jeg fortælle dig jeg er med på alt. Jo mere pervers og bizart jo bedre.

Men du skal ikke have følelsen af at du kun kan komme her hvis du er til noget helt bizart eller perverst. Jeg tilbyder altså også lidt mere almindelig rollespil. Jeg vil helst du bare er lige ud af landevejen og ærlig overfor mig, når du skal fortælle mig dine fantasier eller skrive dem. Det giver den bedste oplevelse for dig. Husk på jeg har hørt mange mange fantasier og jeg er ofte lidt beæret over at jeg er den der sidder med så mange betroede fantasier. Nogen gange tror jeg at jeg har hørt alle fantasier, men det har jeg selvfølgelig ikke. Jeg har aldrig mødt nogen der tænder på grønne bogstaver eller parfume.

Mange der kommer her, de kan godt være lidt flove ved at fortælle hvad de tænder på, dade kan tro de er den eneste der tænder på dette. Det kan jeg fortælle du ikke er. Hvis det er noget der findes på nettet og der er lavet film, tekster osv, så kan du også være sikker på der er mange der tænder på det. Jeg har stor respekt for gæster der udlever deres seksuelle fantasier. Hvorfor i alverden skulle vi da ikke det. Brug ikke tiden på at syntes du er underlig, sær og måske ikke helt normal – det er du. Husk der er to slags mennesker. Der er dem der aldrig får deres fantasier udøvet og så er der os der skal prøve det vi gerne vil her i livet. Jeg vælger at tro at den sidste kategori jeg beskriver, det er vist dem der har det sjovest og er mest tilfredse med livet.

Jeg tror godt du kan nikke genkendende til det næste jeg skriver. Du har en seksuel lyst. Det kan være at komme i dametøj, tisse i en ble og blive ydmyget, blive domineret og sat på plads, pisk og hård BDSM eller feks bare at koble helt af og nyde det. Lysten kommer til dig  og du kan holde den nede i en periode. Men på et tidspunkt skal du have afløb for din lyst og så er det ofte her du kommer til mig. Når forløsningen er kommet og dine seksuelle fantasier er tilfredsstillet, så kan du lidt igen. Dermed ikke sagt du ikke har lyst igen samme dag eller ugen efter. Du kan dog styre lysten og den fylder ikke så meget hos dig. Ikke mere end du kan nøjes med at tænke på det når du er liderlig. Når der så er gået en rum tid, så kan du ikke holde lysten væk igen og så er det her vi ses igen. og igen kan du koncentrere dig om alt det andet du skal og holde lysten på afstand igen. Jeg håber det giver mening det jeg lige har skrevet. Det er gæsterne her der ofte har fortalt mig at det er sådan det hænger sammen.