Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ladygitte.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Rejsningsproblemer - Ladygitte

Rejsningsproblemer

Home / Rejsningsproblemer

Her kan du læse om rejsningsproblemer. Har du spørgsmål, så send mig en mail eller sms

 

Jeg møder mange mænd mit job her, der har problemer med rejsning af større eller mindre karakter. 

Det er mænd i alle aldre. Jeg ser mænd over 80 år der ikke har problemer, men jeg ser også mænd under 40 år der virkelig har problemer med rejsningen.

Jeg skal ikke lægge skjul på at jeg er modstander af Viagra og Sialis. Jeg mener der skal et meget godt helbred til, for at tage den form for medicin. Det er min mening. Så længe der er andre muligheder, mener jeg de skal udtømmes først.

Ved ovenstående medicin behandles et symptom i stedet for at fjerne årsagen. Det svarer til at jeg tager smertestillende medicin mod hovedpine, men hovedpinen kommer af en dårlig tand. Det bedste for mig ville nok være at få ordnet denne tand..

 

En af de grundlæggende behov ved os mennesker er sex og derfor er det selvfølgelig et stort problem for disse mænd. Men der er altså noget at gøre ved det. 

Der er selvfølgelig tilfælde hvor der ryger 10 øl og 60 cecil ind om dagen, der kan jeg nok ikke hjælpe dig, men der kan du så hjælpe dig selv.

Jeg ser også mænd der har problemer med rejsning, da de dagligt indtager blodtrykssænkende medicin. Rejsningsproblem kan være en af bivirkningerne ved de blodtrykssænkende præparater. Mænd der er blevet prostata opereret har i mange tilfælde også problemer. Men det kan altså godt lade sig gøre at få udløsning uden at få rejsning. 

Men det jeg ser mest af er nok de mænd der har sagt til sig selv at de ikke kan få rejsning og det kan der være mange årsager til. 

Sex og rejsning forgår i hjernen og hvis du har indtaget den holdning at du ikke kan få rejsning, så kan du heller ikke. Det handler om at tro på det og så kan det i mange tilfælde lykkes for dig. 

Jeg har nogle gode teknikker som jeg gerne vil lære sig, for at du kan få et godt sexliv igen. Det er muligt at binde penis og testikler op på en måde så blodet ikke løber så hurtig tilbage, det kan være nok til at holde rejsningen. Mange gange skal der såmænd også kun et par gode oplevelser til, så ved hjernen at den godt kan dyrke sex