Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ladygitte.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Ludertøsen Fra Fyn - Ladygitte

Ludertøsen Fra Fyn

Home / Ludertøsen Fra Fyn

Den liderlige Ludertøs fra Fyn – Ejet af Fruen.

Så er det blevet forår og brændenælderne er kommet frem. Dejligt. Fruen har beordret Ludertøsen fra Fyn til at komme i gang med at træne. Træne det lille perverse kneppehul, da tøsen skal sælges på en rasteplads ved Lunderskov om ikke så lang tid. Tøsen har sendt disse billeder, så Fruen kan ved selvsyn se hvor artig hun er. Fruen tror at tøsen tror, at det bare er lidt træning en gang imellem, men det går ikke. Tøsen er ejet af Fruen og de høje støvler og læderfrakken skal op når Tøsen og Fruen skal til rastepladsen. Hvis der skulle sidde liderlige mænd og læse dette, så send endelig en mail, så skal i nok få at vide hvilken dag vi er på rastepladsen. Det ville være fræk hvis i kunne hjælpe ved at gøre ludertøsen endnu bedre til at sutte pik..

♥ ♥ ♥

Her på siden kommer du til at kunne følge med i opdragelsen af min frække ludertøs fra Fyn. Tøsen bliver opdraget noget af tiden hjemme hos sig selv. Fruen skriver hvad tøsen skal udføre. Der aflægges så selvfølgelig prøver her hos Fruen. Prøver bliver særdeles hård for denne tøs. Liderligheden har det med at tage over hos Tøsen. Da tøsen jo er ejet af Fruen, så er det en nødvendighed og ikke mindst til tøsens eget bedste at hun opdrages med en hård hånd

Så kommer de lige et par frække billeder. 

Det første billede, det er sådan Fruen bliver modtaget når døren åbnes til hendes entre. Dejlig fræk ludertøs  der står til rådighed. På billede nr 2, der er tøsen blevet iklædt en lang læderfrakke og er klar til en tur ud i det fri. Tøsen skal trænes endnu mere i at sutte pik, så hvis du har lyst til at denne flotte ludertøs skal tilfredsstille dig, så skriv endelig til mig. Når jeg kigger på Ludertøsen fra Fyn, så kan jeg kun forestille mig hvor frækt det ville se ud, hvis der var en fræk gæst der ville komme og blive tømt af ludertøsen. Hun lærer jo ingenting hvis hun ikke får trænet.

Hvem kunne ikke tænke sig at få suttet pik af en liderlig rødhåret tøs

       

Fruen skal nedenfor beskrive en lille fræk historie for dig. Der er intet der er tilfældigt med denne frække ludertøs. Første gang jeg mødte denne frække tøs, da kunne hun så at sige intet. Nu er hun ved at være trænet og i den sidste tid har det taget en drejning i positiv retning. Tøsen er begyndt at nyde smerte en lille smule. Ikke meget, men bare en moderat smerte. Da jeg jo ikke kan være sammen med tøsen hele tiden, da får hun opgaver hun skal udføre hjemme. Fruen ved nøjagtig hvor og i hvilken retning hun skal hen, men det er noget tøsen skal have i små portioner.
Som læserne kan se, så skulle der gerne komme 4 billeder inden for kort tid. jeg håber Tøsen lystrer denne gang. Hun er blevet sendt på en rasteplads for nylig og skulle sende en film. Der kom bare ingen film…. måske har hun brugt tiden på at sutte pik. Hun skriver filmen var for stor, men Fruen tænke nupå om det var en film eller noget andet der var for står. Jeg håber du en dag vil bestille en tid og komme og se ludertøsen blive brugt
 
Fruen skal bruge følgende billeder:
1: Billede der viser at tøsens luderpik er blevet smækket, samtidig med den er bundet op.
2: Billede der viser en liderlig luderrøv der er smækket HÅRDT med spanskrør
3: Billede der viser at vorterne bliver brugt
4: Billede der viser at tøsen kan udvide “fissen” med en agurk
 
Disse billeder kommer på hjemmesiden og det gør noget af teksten her også. Tøsen skal gøre sig umage. Der sidder gæster og læser siden. Derfor erdettøsen opgave at gøre Fruen stolt. Det bliver en Frue jo når der er gæster og læsere der mener tøsen er godt trænet. 
 
Næste Besøg hos Fruen
 
Tøsen står i venterummet som hun plejer. Denne gang er klædt frækt som hun plejer. Det der gør hele forskellen er at tøsen har høje lakstøvler på og de koder hende. 
 
Tøsen bliver inviteret ind og Fruen beder om at hun skal vise bagdelen frem. Den skalbære præg af den har haft striber for nyligt og det samme skal luderpikken. Efter det er vist frem, beder Fruen tøsen  om at vise hende vorterne. Fruen siger til tøsen: “de ser ikke særlig trænet ud, sagde jeg ikke til dig du skulle gøre dig umage med dem “?
Tøsen svarer ikke, men kigger blot ned.Det  flotte lange røde hår hænger ned i ansigtet, så det er svært at se tøsens udtryk.
“hvis du ikke selv kan finde ud af at træne dem hjemme, så er det bedst jeg lige lærer dig det.” – Min kære lille frække tøs, du er selv ude om jeg er hård ved dig, du kan jo undgå Fruens hårdhed ved at gøre nøjagtig som der bliver skrevet til dig. Vil man ikke høre, så må man jo som bekendt føle”
 
Fruen beordrer tøsen til at stå hen over briksen og modtage 50 slag i en serie på 10 af gangen. 
Slagene bliver gradvist hårdere og hårdere men tøsen fortrækker ikke en mine. 
Luderrøven bliver dejlig rød og det glæder Fruen meget. Fruen kan li at se det hun ser. 
“Stil dig hen under galgen så jeg kan fiksere dig på hænder og fødder. Spred dine ben så jeg kan komme til at lege med alle dele af din krop. Du har jo ikke denne flotte luderkrop for at du skal se godt ud. Du har fået den for at Fruen kan fornøje sig med dig. Du skal jo ikke glemme du er min ejendom” Tøsen stiller sig hen og siger blot “ja Frue”
 
Da tøsen er fikseret, så er  alt tilgængeligt. Tøsen ludernosser hænger flot. “Nå min lille tøs. Fruen syntes ikke de hænger så meget som de burde. Er det tegn på at de trænger til at blive mishandlet lidt eller er det mon fordi tøsen er liderlig. Bare rolig min lille luder, det finder Fruen selv ud af. Nu står du helt stille og så laver Fruen den flotteste opbinding og det skal ligne kunst. Når det er gjort, så får du et lille lod i det hele.  For hver gang du besøger Fruen fremover, så øges vægten. Vil du gøre det hele nemmere for di selv, så kan du jo træne lidt derhjemme, det kan jo være Fruen bliver stolt af dig og vil rose dig. Men du ved jo godt at det er ikke sådan lige at få ros af Fruen. Hvis du skriger om lidt, så kan du være helt sikker på der ikke kommer ros til dig. Det eneste der kommer til dig er en våd klud der bliver proppet i munden på dig. Fruen gider under ingen omstændigheder have larm ind i hendes perverse hoved. 
Nåe jeg har lavet det hele færdig her, så står du jo alligevel med spredte ben. Så Fruen glæder sig rigtig meget til at se hvor meget du har trænet med denne agurk du skulle. for din egen skyld, så håber jeg du har trænet min lille tøs. Du står med spredte ben og kan ikke samle dem. Fruen rykker en stol hen om lidt og så er der fri adgang til den lille stramme numsefisse du render rundt med. Du ved jo godt Fruen henter hendes specielle glidecreme og så går vi i gang.”
 
Det du kan læse overover her min lille tøs, det er starten på vores næste seance, så nu håber jeg du forstår vigtigheden i at træne hjemme og sende de billeder til Fruen hun ønsker. 
 
God træning min tøs og tænk på Fruen imens