Holdninger til Prostitution

Home / Holdninger til Prostitution

Overskriften siger lidt sig selv. Her kommer der emner om det er okay at gå til en luder. Må an kalde hende luder ? eller er det en glædespige ? Personligt må du gerne kalde mig en luder, det er underordnet for mig. Du må faktisk kalde mig lige det du vil.

Hvad med alle de mænd der overskrider kvindernes grænser ? Personligt har jeg nu aldrig oplevet at nogen mænd har overskreddet mine grænser. Hvis det var et problem for mig, så ville jeg nok heller ikke have dette job. Jeg tror ikke der er nogle danske kvinder der er tvungen ind i prostitution. Vi lever i et samfund hvor vi har andre muligheder, hvis vi ønsker dette vel at mærke.

Det er faktisk oftest mig der overskrider mændenes grænser lidt og jeg elsker det 😉 Denne sætning skal du læse med et glemt i øjet. Jeg overskrider ikke nogen grænser, med mindre de ønsker det. (ikke ret meget da) 😉

Så du kommer nok ikke til at møde mig i Go´morgen Danmark om 10 år, hvor jeg sidder og græder over at mændene har krænket mig… Det at være prostitueret er et valg man selv har truffet og de fleste af os er rigtig glade for det.

 

Der kommer meget mere på denne side. Du er meget velkommen til at komme med nogle input til emner vedr prostitution jeg skal skrive noget om. Du kan sende det til mig på min mail på ladygitte@gmail.com – jeg vil glæde mig til at læse det.