En lille Godnathistorie ;)

Home / En lille Godnathistorie ;)

Her på siden kan du læse en lille fræk godnat historie hvis du trænger til det. Det er alt noget jeg har oplevet her. Jeg kan desværre ikke dele alle oplevelser med læserne, men nogle kan jeg. Den nyeste historie vil altid stå øverst.

Det er ikke altid jeg er så god til at få nye lagt ind, så ryk mig bare på mail hvis du syntes der går for lang tid 😉

En gæst bestilte tid hos mig til noget almindelig massage og samtidig med dette, ville han gerne tale lidt med mig om rejsningsproblem han havde en gange imellem. Vi ordnede det praktisk og derefter bad jeg ham ligge sig på briksen på maven og jeg ville starte med at han skulle ligge på maven. Det kan jo godt være lidt voldsom for nogen at stå total nøgen foran mig,;) han lagde sig og jeg masserede ham og den blev mega stiv.

Jeg tænkte at der da godt nok ikke var nogen problem i forhold til rejsning her. Efter ganske kort tid fik han udløsning og jeg kunne godt se det var lidt træls, da det var alt for tidlig. Jeg sagde til ham at det kun er godt at nyde og nu kan vi lige tale lidt sammen og så er jeg sikker på jeg nok skal få gang i dig igen.;) Ganske rigtig. Der gik ikke lang tid inden han var klar igen. Det der var det rigtig frække ved besøget her, det var at vi havde aftalt massage og svensk og så ender det med to udløsninger og den sidste endda en G punkts udløsning.

Den første udløsning var nok lige så meget fordi han var nervøs og i stedet for vi bare stoppede her, så fortsatte vi og det blev en god oplevelse. Jeg kunne godt se rejsningsproblemet da vi fortsatte, også selv om han blev rigtig liderlig. Efterfølgende fik vi en snak om rejsningsproblemet og er ret sikker på vi fandt nogle brugbare løsninger sammen.

 

Jeg har i dag haft en spændende gæst. Han skrev til mig på sms og han ville gerne have pisk pisk og atter pisk. Han ønskede ikke noget stop ord og jeg skulle ikke tage mig af han ømmede sig og sagde av osv. Jeg har flere gæster der kommer og får pisk. Dog vil jeg lige sige at de fleste der tænder på dominans, de tænder ikke på smerte. Der er ikke to besøg der er ens her hos mig. Selvfølgelig er det ikke det, der er jo heller ikke nogen af mine gæster der er ens. Nå, han kom til min dør og jeg tænkte han måtte være meget modig. Det er modigt at give mig frie tøjler til pisk uden at kende mig. Han fortalte mig han havde besøgt flere dominaer og flere gange var han blevet spurgt om hun slog for hårdt. Dette spørgsmål havde forståeligt nok ødelagt seancen. Jeg tænkte at når han var så modig, så ville jeg nu give ham en lille overraskelse. Jeg lagde derfor en seddel ud i gangen hvor der stod: “Velkommen : tag slavepikken ud af bukserne så Fruen kan se den når hun åbner døren”

Da jeg kom ud til ham, havde han dog ikke gjort det, for som han sagde, så kendte han mig jo ikke 😉 For at gøre en lang historie kort, så nåede han ikke at få ret mange slag inden han alligevel gerne ville have et stop ord. Så nemt skulle han nu ikke have det. Jeg tvang ham til at sige “kære Lady Gitte, jeg har fundet min overmand” Det tog noget tid at få ham til at indrømme det, men det lykkedes til sidst. Han fik selvfølgelig stopordet. Aftalen var også at når han havde fået udløsningen, så skulle han overstimuleres og det kan være ekstrem pinefuld… – det blev det også, men det var jo hans eget ønske. Jeg sagde til ham under seancen: “pas nu på hvad du ønsker dig, du kunne jo gå hen og få det” og det fik han. Men hele oplevelsen var både ekstrem fræk, hård og lidt sjov. Jeg havde forestillet mig jeg skulle ud i de helt store armbevægelser med pisken, men fandt hurtig ud af jeg måtte skrue 60 procent ned i styrke. En dejlig oplevelse og jeg er ret sikker på han ikke tændte for sædevarmen i bilen på hjemvejen 🙂