Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ladygitte.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Slave hans - Ladygitte

Slave hans

Home / Slave hans

Her på siden kan du læse om Slaven Hans. Denne slave er kommet til mig gennem mange år. Hans har været med til at rykke mine grænser gevaldigt gennem årene og dette til stor glæde 😉 Når slaven har besøgt mig, bliver der altid lagt en beretning ind. Jeg håber du vil læse dem og også komme og deltage i vores lege. Slaven har intet stopord og kan ikke sige fra. Fruen mener han har det som han fortjener. Det er altid en nydelse at se ham modtage en velfortjent straf. Jeg vil i den kommende tid finde mange af de andre beretninger og få dem her på siden. .Det nyeste kommer altid til at stå først

      

Kære læsere , jeg håber i vil læse denne mail som jeg har fået af slave Hans. Slaven har malet lidt for mig. For det første var det ikke perfekt gjort og for det andet blev der ikke ryddet op. Det er lang tid siden og oprydningen ligger stadig og venter på ham. Har tænkt mig han skal ned på alle 4, rydde op med slavenmunden, samtidig med jeg posen ham med et læderbælte der rigtig svirper… mon ikke det kan få ham til at gøre sit arbejde færdig fremover. Som i kan læse, tror han der er en anden slave der har gjort det beskidte arbejde for ham. Det er så ikke tilfældet.. Du er velkommen til at komme og deltage ved hans næste besøg her. 

Mange tak for mailen.
Jeg ser frem til eventuelle instrukser.
Jeg troede, at en anden slave havde ryddet op. Men der tog jeg nok fejl.
Jeg sender også senere Fruen en besked vedrørende min medicin.
Jeg drømte i øvrigt om kælderen i nat.
Som Fruen har planer om, var rummet med kisten indrettet til forhørsrum med et bord og to stole, hvor Fruen sad over for en anden slave. Men i min drøm var den ene væg udstyret med 4 jernringe, som jeg var monteret i, som et X. Jeg var blindfolded og mellem mine ben var anbragt en buk med et bræt på. Herpå hvilede min pik og mine nosser. Som afhøringen skred frem og der var forhold som fangen ikke ville “indrømme” konkluderede Fruen, at så måtte det jo gå ud over ham, der hang på væggen. Fangen blev tvunget til at se på, at Fruen slog et søm i min pung og truede med at slå ét mere i, hvis han ikke indrømmede. Det hjalp så han fik munden på gled. En tid efter blev han stædig igen og Fruen gentog arbejdet med søm og hammer. Til sidst truede Fruen fangen med at det var ham der kom op at hænge og hans pik og pung, der blev udsat for sømmene. Jeg vågnede op i mørket og mærkede efter – nej der var ingen søm i.
Jeg faldt i søvn igen og drømte om at ligge udspændt i græsset ved bækken, mens myggene hyggede sig. Fruen kom og afleverede sin scat, på min mave. Her blev det smurt ud og nu kom fluerne. Det kildrede helt vildt, men jeg kunne jo ikke jage dem væk. Til sidst stillede Fruen sig over min mund og jeg måtte modtage en massiv klump i munden. Fruen kikkede på mig og sagde: “Jeg går nu og når jeg kommer tilbage, har du spist det hele. Hvis du har spildt noget i græsset, bliver du straffet”. Jeg spiste det og fornemmede ydmygelsen i form af den ubehagelige lugt og smag. Da Fruen kom tilbage, var det med en besked om, at hun sparede på toiletpapiret, så nu måtte jeg slikke hendes røvhul og baller helt rene. Men så ringede vækkeuret også.
Jeg kan i øvrigt fortælle at hårene vokser godt alle steder. De vil være klar til Fruen og den ydmygende fjernelse af min minimale følelse af mandighed. Dog helst ikke bryst og mave, men ok lige omkring brystvorterne, hvis Fruen får lyst til noget med sugekopper.. Jeg håber det bliver barbering og ikke voksbehandling.
Jeg er dog fuldstændig klar over, at Fruen fuldstændig bestemmer både omfang og metode.
Det er jo hele ideen i at underlægge sig Fruens lyster og frække fantasier.
Jeg vil til gengæld gøre, hvad jeg magter for at stå alt  igennem som en god taknemmelig slave.
Dertil vil gøre, hvad jeg kan for at nyde Fruens opmærksomhed, fantastiske kvindelighed og store personlighed.
Med forventning og spænding
Knus
Slaven Hans
🌿🌿🌿👄👄👄❤❤🔻🔻🔻🔻🔻
Beretning om et julibesøg    v/Hans

Jeg ankom præcis som aftalt kl. 9.30. Fruen havde på forhånd skrevet, at det blev en straffenes dag bl.a. på grund af manglende rengøring og oprydning efter sidste arbejdsdag samt ændring af mødedagen 2-3 gange. Straf  og ydmygelse kom sandelig i fokus ved dette besøg.

Selv om jeg ikke synes, det var min skyld alt sammen, valgte jeg at afstå fra at diskuterer med Fruen. Det var det hele, jo heller ikke blevet bedre af. Fruen har altid ret. Derfor forsøgte dagen igennem, at underlægge mig Fruens vilje uden at kny alt for meget.

Jeg blev som sædvanlig sendt i kisten, da jeg ankom. Jeg lå længe, meget længe i kisten. Så blev lyset tændt og jeg troede straks, at der nu skulle ske noget. Men det var bare en tallerken med min frokost. Havde jeg virkeligt ligget så længe i kisten?

Fantasierne havde godt nok sendt mig på langfart, så jeg havde mistet enhver tidsfornemmelse. Den tomme tallerken blev hentet og låget lukket igen. Fantasierne drejede sig herefter om, hvad man ellers kunne putte i munden, Fruens gyldne dråber, scat, venindens hindbærsaft, en pik og dens saltede indhold.

Ind i mellem hørte jeg skridt ovenpå, men spørgsmålet var om, der var kommet andre gæster eller var det bare Fruen, der gik omkring og gjorde klar til et eller andet.

Endelig blev lyset tændt og kistelåget åbnet og så var det med at komme ovenpå efter de mange timer i den trange og totalt mørke kiste.

Jeg fik et blindfold på og fik at vide, at Fruen havde besøg af sin ludertøs. Jeg blev straks sat til at sutte på ludertøsens pik. Fruen indledte samtidig den første afstraffelse med sin pisk, der dansede på mine forsvarsløse balle. Jeg har det meget svært med pisk. Men Fruen understregede, at det jo ikke var for min fornøjelses skyld, men at denne dag var dagen, hvor jeg skulle straffes for alle mine fejltrin sidste gang og op til besøget.

Fruen lagde sig på briksen og jeg fik besked på at slikke hende godt og grundigt i hendes smukke, dejlige og velsmagende fisse. Til gengæld beordrede Fruen ludertøsen til at piske mine baller. Det blev gjort grundigt. Det gjorde det selvfølgeligt ikke nemmere at koncentrere sig. Pludselig havde Fruen behov for at komme af med sine gyldne dråber. Dem drak jeg med stor fornøjelse.

Pludselig var det slut. Fruen kommeanderede mig ned i kisten. Smagen og duften af Fruen fyldte min mund og mine læber. Det var den bedste måde at blive sendt i kisten på. Duften holdt sig længe i kisten.

Jeg lå længe i kisten igen. Ind imellem kunne jeg hører flere skridt ovenpå, men om det var nogen, der gik og kom og eventuelt gik igen, var det ikke muligt for mig at holde styr på. Jeg lå og fik uhyggelige tanker om mange slags piske og flere kvinder, der piskede mig ude i skoven og jagede mig ud i koldt vand. Måske var der også andre mænd. Det var uklart om det var en sø, en å eller måske var det e vandfyldt grøft. Pisk, vand og ydmygelse flød ud i et.

Pludselig blev jeg kaldt tilbage til virkelighede, da lyset blev tændt, låget åbnet og jeg blev sendt op ad trappen.

Til gengæld beordrede Fruen mig op på briksen. Hun kaldte på en anden mand, som stillede sig nøgen ud for mit hoved. Jeg blev kommanderet til at sutte pik og fortsætte til han fik udløsning. Jeg fik at vide, at jeg skulle sluge alt hans sperm. Hvis jeg spildte vankede der pisk. Jeg gjorde hvad der blev sagt.

Med smagen af den salte sperm i munden blev jeg sendt ned i kisten igen. Jeg havde mistet enhver fornemmelse af, om det var eftermiddag eller aften. Men jeg fik mad ned i kisten, så det var vel omkring aftenstid. Igen blev låget lukket og lyset slukket. Efter en tid blev jeg grebet af panik. Jeg forsøgte at presse låget lidt på klem. Det lykkes at skabe en få cm bred åbning, som jeg kun havde kræfter til at holde åbent i få minutter. Det hjalp jo ingenting på panikken. Jeg gik i gang med at bekæmpe klaustrofobien med min psykiske energi. Det var svært denne gang. Men det lykkes mig at komme så langt, at jeg kunne undlade at ringe på alarmen, som altid lå i kisten. Men tanken om, at Fruen synes, en alarm ville være en anledning til at straffe ekstra, fik mig til at falde til ro og glide over i en fantasiverden, der igen drejede sig om udendørs dominans med myggestik og myrer, der kravlede rundt på min krop og bed alle steder.

Efter noget, der føltes som mange timer, blev jeg igen hentet op. Nu havde Fruen forberedt sig på en grundig barbering. Først blev jeg kommanderet op på briksen, hvor røv og nosser blev barberet bagfra. Jeg nød det og forestillede mig at en kvinde og eventuelt en mand stod og iagttog Fruens ydmygende behandling af mig.

Pludselig så det ud til, at Fruen fik en ny ide. Jeg blev spændt op i stålgalgen med spredte arme og ben. Fruen fjernede alle hårene under armhulerne med skum og skraber. Mens hun en af de tidligere gange havde fjernet hårene omkring brystvorterne, så hun kunne sætte sugekopper på og lettere stikke nåle gennem brystvorterne, kikkede hun mig i øjnene og begyndte at smøre hele brystkassen i i skum. Langsomt kørte hun skraberen ned over brystkasse i stribe efter stribe. Hele min mandlige manke forsvandt. Det var så utroligt frækt, at jeg ikke sansede at protestere. Så gik Fruen skridtet videre og fjernede alle hårene på maven. Jeg var totalt ydmyget og forvandlet fra mand til slave, der fuldstændig havde underlagt mig en af Fruens indskydelser, som jeg aldrig havde oplevet før. Om det var planlagt eller spontant ved jeg ikke, men vildt frækt og ydmygende var det.

Men Fruen var ikke færdig med at straffe. For mens jeg stod der udspændt og magtesløs, introducerede Fruen mig for to piske, som blev brugt på min, i mere end en forstand, nøgen krop. Fruen hyggede sig, mens jeg forsøgte at bide smerten i mig. Men det kunne ikke skjules, at jeg synes det var smertefuldt. Men det, at jeg var bundte var et ekstra raffinement. Det var ikke muligt at undvige. Fornemmelsen var lidt ligesom i kisten. Jeg kunne intet gøre for at ændrer situationen og jeg måtte forsøge at opbyde al min psykiske energi for at udholde det. Det var dermed en helt speciel oplevelse. Fruens smil afslørede til gengæld, at hun nød det.

Endelig blev jeg løsnet og kommanderet op på briksen. Fruen viste omsorg efter piskningen og lagde et lagen over mig. Hun er så dejlig min Frue, tænkte jeg. Bedst som jeg begyndte at slappe af, smed hun en kande vand hen over mig. Jeg nåede lige at beklage mig over, at det var ret varmt, så kom der en ordentlig omgang koldt vand. Det var så koldt, at jeg holdt op med at trække vejret et øjeblik. Så kom lagnet op overhovedet og en ny gang koldt vand. Jeg troede næsten, jeg skulle drukne. Fruen belærte mig om, at det var en meget mild form for vandtortur. Jeg blev kommanderet op at stå og fik lov at tørre mig.

Derefter blev jeg sendt op på den anden briks og Fruen gav sig nu til at barbere pik og nosser, samt den nederste del af maven, som stadig manglede. Det er dejligt og frækt. Bagefter mærkede Fruens varme hænder på den helt glatte hud. Til gengæld rykkede det jo i den grad, da Fruen erklærede, at næste gang ville hun ikke bruge en skraber, men da ville jeg få en voksbehandling. Og det ville blive en behandling, hvor hårene langsomt, meget langsomt ville blive trukket af. Jeg har aldrig prøvet voksbehandling, jeg synes det er smertefuldt nok at få trukket et plaster af. Det var godt nok en uhyggelig melding.

Derefter syntes Fruen, at jeg lige skulle mærke, at jeg havde brystvorter. Fruen satte brystklemmer i mine meget følsomme brystvorter. Det lykkes mig at klare smerten.

Derefter blev jeg lagt i en stram bondage på briksen.

Fruen klædte sig nu langsomt helt nøgen. Det var et sikkert tegn på, at min smertegrænse skulle sættes på en alvorlig prøve. Fruen er en meget smuk kvinde med erotiske former de rigtig steder. Jeg glemmer næsten alt andet, når jeg får lov til at iagttage hendes smukke former, de store bryster, de brede hofter og den flotte store bag. Jeg har flere gange røbet over for hende, hvordan synet af hendes nøgne krop virker. Jeg tåler meget mere smerte!

Fruen havde tilsyneladende besluttet, at vi lige skulle slutte af på et højere smerteniveau. Hun ville afprøve sin nye pikstrækker. Men først fik jeg presset et  massageapparat med et stort kugleformet hoved op i røven. Det gav en herlig kraftig snurrende effekt, der kunne mærkes langt op i kroppen. Pikstrækkeren er et apparat, der blev monteret omkring pikken helt ned til roden  mens en stram løkke blev bundet lige bag pikhovedet og derefter blev pikhovedet trukket opad. Virkningen var åbenbart bedre end forventet fordi fruen måtte forlænge nogle stivere, så trækket blev endnu længere. Smerten var markant. Smerten blev dog noget dulmet af det kraftige massageapparat i røven og min næsten konstante opmærksomhed rette mod Fruens smukke nøgne krop.

Til sidst fjernede Fruen pikstrækkeren og mens massageapparatet i røven øgede ophidselsen, gav Fruen mig udløsning. Jeg fløj helt væk op i den syvende himmel.

Efter et dejligt bad blev jeg sendt hjem, styrket i sjæl og legeme.

At min hårfrie krop gav mig andre problemer i den følgende tid er en anden historie.

Fruen gav mig igen, igen en enestående oplevelse. Jeg er normalt noget af en kontrolfreak. Og selv om Fruens antydninger før et besøg giver mig ideer om, at der vil ske noget bestemt, har jeg aldrig kunnet regne ud hvad, der kom til at ske. Det er en af de store gaver Fruen skænker mig gang på gang. Jeg bliver nødt til fuldstændig slippe kontrollen. I kisten en tiden den totale uvished. Oppe på briksen er Fruens planer og indskydelser uforudsigelige. Jeg må slippe ethvert forsøg på kontrol og lade Fruen styre alt ned til mindste detalje. Derfor findes der ikke en bedre Frue for mig end Lady Gitte.