Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ladygitte.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Slave Hans - Ladygitte

Slave Hans

Home / Slave Hans

Her på siden kan du læse om Slaven Hans. Denne slave er kommet til mig gennem mange år. Hans har været med til at rykke mine grænser gevaldigt gennem årene og dette til stor glæde 😉 Når slaven har besøgt mig, bliver der altid lagt en beretning ind. Jeg håber du vil læse dem og også komme og deltage i vores lege. Slaven har intet stopord og kan ikke sige fra. Fruen mener han har det som han fortjener. Det er altid en nydelse at se ham modtage en velfortjent straf. Jeg vil i den kommende tid finde mange af de andre beretninger og få dem her på siden. .Det nyeste kommer altid til at stå først

      

Kære læsere , jeg håber i vil læse denne mail som jeg har fået af slave Hans. Slaven har malet lidt for mig. For det første var det ikke perfekt gjort og for det andet blev der ikke ryddet op. Det er lang tid siden og oprydningen ligger stadig og venter på ham. Har tænkt mig han skal ned på alle 4, rydde op med slavenmunden, samtidig med jeg posen ham med et læderbælte der rigtig svirper… mon ikke det kan få ham til at gøre sit arbejde færdig fremover. Som i kan læse, tror han der er en anden slave der har gjort det beskidte arbejde for ham. Det er så ikke tilfældet.. Du er velkommen til at komme og deltage ved hans næste besøg her.

Den næste beretning der kommer fra Slaven Hans, er jeg meget spændt på at læse. Han kunne ikke holde til det længere og Fruen er meget interesseret i om han har fået det tydeligt med i beretningen. Frk. Tina måtte hjælpe ved at opdrage ham. Slaven fik et par gange oplyst at der var kun medlidenhed at hente, hvis der kom tårer. Selv om slaven ihærdigt prøvede at knibe øjnene sammen og få tårerne frem, så lykkedes det ikke… Derfor forsatte vi selvfølgelig opdragelsen af ham. Alt der bliver gjort er til hans eget bedste

Kære Frue
Hermed den sidste beretning i denne omgang. Jeg håber Fruen har mulighed for at lægge dem ind på hjemmesiden.
De kærligste hilsner og på gensyn fredag
Slaven Hans
Besøget blev også en anledning  til at afprøve grænser i form af åndedrætskontrol og langtidsbondage i stam rebopbinding. Det blev til relative korte ophold i kisten, men flere ophold end normalt. Og når låget blev lukket viste jeg alligevel ikke hvor længe jeg skulle ligger der.

Jeg vil ikke gennemgå den lange spændende besøg i detaljer, men blot fremhæve de mest spændende og markante punkter.
Jeg oplevede som forberedelse til at møde og betjen en mandlig gæst, at blive iklædt en sort bikini med trusser, der dækkede min baller. Derefter fik jeg smæk med en paddel.  Smækkene var af en så  tilpas kraft til, at det virkelig kunne mærkes, men at det for en gangs skyld også tændte mig at få smæk. Jeg tror at det skyldes at trusserne tog det skarpe af slagene og at Fruen virkelig fandt en slagstyrke der passede til mine følsomme baller. Næste gang kunne det være spændene at være solidt bundet og få samme behandling. Fruen har jo en ambition om at jeg skal lære at tænde på smæk og hun er jo viljefast.
Den første gæst lå på briksen på ryggen mens jeg skulle sutte hans knejsende pik og gæsten samtidig skulle sutte pik på en anden mand. Mens Fruen muntrede sig over hele set-uppet. Det var bare så frækt og satte mange tanker i gang om, hvordan det ville være at besøge en svingerklub som slave sammen med Fruen.
Der indgik en markant stram rebbondage på den høje briks. Her foretog Fruen den ydmygende barbering omkring pik og nosser ligesom manken på bryst og mave også blev fjernet. Det er en operation, der føles ydmygende og får mig til på en meget fræk måde at føle mig som ikke-mand. Fruen fik også lejlighed til udsætte pik og nosser for stram opbinding,vacuum og strøm. Også en omgang åndedrætskontrol. Det kan virkelig få mig i panik. Derefter blev jeg ladt alene med slukket lys, blindfold og høreværn, så jeg ikke kunne mærke om Fruen kom ind. Nu skulle det prøves om jeg kunne stå distancen uden at gå i panik. Der gik MEGET lang tid, hvor jeg arbejdede med tendensen til panik, fordi jeg slet ikke kunne røre mig.
Efter en tur i kisten havde Fruen fået endnu en gæst. Han havde en stor tyk pik som skulle suttes godt og grundigt. Det var rigtig frækt at mærke, at han nød det. Det frække blev forstærket, da Fruen stillede sig bag mig og med en påspændingsdildo gav mig en ordentlig omgang i røven. Jeg kunne ikke lade være med at fantasere om, at det var en mandepik af kød og blod.
Efter endnu en tur i kisten sluttede dagen med en række frække og ydmygende oplevelser. Fruen tog sit tøj af for øjnene af mig for at sende et signal om at afslutningen kunne tænkes at blive særlig  hård og ydmygende. Her indgik opbinding i galgen med et lod bundet i pik og nosser, flere pisk og så en hel ny ydmygelse:
Da jeg bad om at måtte gå på toilettet for at lave stort, lyste Fruen op i et stort smil og hendes svar lød “NEJ . Du skal gøre det her foran mig”. Hun gav mig et bækken, som jeg satte mig på. Det var virkelig svært at slappe af og få klaret det nødvendige, mens Fruen stod nøgen foran mig og smilede afventende. Men til sidst lykkedes det da af få afleveret. Da jeg bad om papir til at tørre mig lød svaret igen “NEJ. Du skal i bad”. Jeg blev sendt hen i brusekabinen og nu var det Fruen, der styrede håndbruseren og det iskolde vand. Jeg hader virkeligt koldt vand på kroppen. Men der var ingen nåde. Jeg blev virkelig ydmyget.
Der skete mange flere ting den dag, men jeg har fremhævet nogle af de virkelig markante. Jeg skal desuden fortælle, at der indgik små meget tidlige brændenælder, som er virkelig skrappe. Mine fantasier i kisten drejede sig også om udendørsbondage, vand og svingerklubben hvor der var flere dominerende kvinder og deres mænd, der skulle betjenes.

– Og der er lige en historie mere fra Slaven Hans. Nyd det og forestil dig hvorledes han til tider må lide. Absolut tul Fruens store fornøjelser. Der kommer mange flere billeder på. Men ved sidste besøg blev jeg så grebet at situationen at jeg glemte at få taget billederne.

Et august besøg.

Jeg ankom til Fruens sted mit på formiddagen. Jeg medbragte efter ordrer en sæk med brændenælder.
Inden for døren blev jeg beordret til at klæde mig nøgen og lægge mig op i kisten. Låget blev lukket og tidsfornemmelsen forsvandt. Jeg gled over i frække fantasier om, at Fruen havde inviteret endnu en domina og, at de to tog mig med ud i skoven nær ved stranden. Her blev jeg tvunget ud i det kolde vand, hvor jeg skulle ligge/sidde, så kun mit hoved var fri. Fruen ved godt hvilken ydmygelse, det ville være for en slave, der er vandskræk. Jeg blev ført op i skoven, hvor jeg blev bundet liggende på ryggen i tæt ved en myretue.
Jeg blev afbrudt i mine fantasier af, at lyset blev tændt og kisten åbnet. Der stor Fruen i al sin skønne kvindelighed.
Jeg blev kommanderet op på briksen, hvor jeg blev ydmyget, idet Fruen barberede alle min hår på pik, nosser og der omkring. Så var den mand blevet til en rigtig slave.
I anledning af udvidelsen af Fruens sm-rum, ønskede hun at tage fotos. Jeg blev derfor iført en sort heldragt og hætte. Fruen tog nu foto i forskellige situationer.
Dragten blev klippet op forneden så pik og nosser blev tilgængelige. Fruen foretog derefter sin klassiske meget hårde opbinding. Det gav mulighed for nye fotos. En butplug blev stukket op, hvor den hørte hjemme. Fruen bandt nu et tov omkring livet på mig og ned mellem benene som en slags G-streng, der holdt butpluggen på plads. Der blev taget flere fotos.
Nu indhentede fortiden mig: For længe siden var jeg blevet sat til at male Fruens fængsel nede i kælderen, men havde ikke nået at gøre rent efter mig. Det sved til mig nu, Jeg blev sendt nøgen ned i kælderen og ind i den lille fængselscelle Tremmedøren blev låst. Jeg skulle feje gulvet grundigt og afdækningsmaterialerne samles pænt sammen. Det var ikke nemt på det ujævne cementgulv.
På et tidspunkt blev døren åbnet og jeg fik mad i fængslet; men med besked om at lyset vil blive slukket om lidt. Derefter ville jeg først blive løsladt, når Fruen fandt det passende.
Lyset blev pludselig slukket udefra uden varsel. Der var total mørke i fængslet. Der var kun en lille briks, som man kunne sidde på og som var for lille til at ligge på. Dermed var opholdet i fængslet meget mere ubekvemt end i kisten. Gulvet var for koldt og hårdt at ligge på. Jeg var helt nøgen og jeg følte mig  mere og mere kold. Ikke mindst fik jeg meget kold pik og nosser, selv om jeg gjorde, hvad jeg kunne for at varme med mine hænder. Tiden sneg sig afsted og jeg var så optaget af min situation at jeg ikke havde fantasier om andre “julelege”. Det her var en mere alvorligt leg end så meget andet. Selv om jeg viste, at Fruen var i nærheden i et andet kælderrum, så jeg formentlig kunne have råbt hende op, beherskede jeg mig. Tænk, hvis Fruen fik ideer om at straffe mig med pisk – min store skræk!
Endelig efter det,, der føltes som timer kom Fruen og åbnede og jeg blev sluppet ud af fængslet og sendt ovenpå.
Oppe i sm-rummet blev jeg bundet til en kold tværstang i en galge og udsat for brændenælder og et snurrende massageapparat. Jeg havde kun lidt støtte for fødderne, så jeg måtte koncentrerer mig om at holde balancen, mens specielt brændenælderne gjorde deres virkning.
Mens jeg sad der, åbnede Fruen for en anden gæst. Han kom under Fruens behandling uden, at jeg helt kunne finde ud af hvad der skete. Fruen kom efter en tid og løsnede mig for at føre mig hen til gæsten, hvor jeg blev tvunget til at sutte pik, mens Fruen svang en pisk for at “holde mig til ilden”. Jeg prøvede at forestille mig, at det var en kvinde, jeg skulle slikke. Med ét vendte en af min vilde fantasier tilbage: at slikke en kvinde, der havde menstruation og smage hendes blod, mens hun fik orgasme. Eller få stukket en bloddig tampon i munden nede i kisten Piskene var som sædvanlig ikke min kop te. Men Fruen bestemmer og mener formentlig, at jeg en dag har lært at modtage hendes slag uden en lyd. Hun er meget vedholdende på det punkt.
Jeg blev nu trukket væk fra gæsten og kommanderet op på den anden briks, hvor Fruen placerede et antal nåle i pik og nosser. Noget helt nyt, som jeg ikke havde prøvet før, var at Fruen også placerede et stort antal nåle i mine baller. Ballerne var til min overraskelse lang mere følsomme, end jeg havde forventet. Jeg blev derefter sendt over i kisten. Det var “markant”, at skulle ligge på ryggen med nålene i ballerne. Fruen satte prikken over I-et ved, på en håndfast måde, at placere brændenælder på min mave og i mellem mine let spredte ben. Og så blev kisten bare lukket.
Sådan lå jeg længe. Fruen tog sig god tid til at afslutte den anden gæst og slukkede derefter lystet. Nu kunne jeg bare ligge der og mærke brændenælderne og nålene. Nålene gjorde ekstra ondt, bare jeg rørte mig det mindste. Tiden gik og fantasien forvandlede stranden blev til en kold sø. Og jeg mistede igen tidsfornemmelsen
Det føltes som at have ligget i kisten i mange timer, da lyset blev tændt, låget åbnet og Fruen stadig skønne figur og ansigt viste sig.
Jeg blev iklædt den sorte heldragt igen og fulgte med Fruen ud til hendes bil. Jeg skulle lægge mig ned på bagsædet. Der var ikke plads i bagagerummet, som Fruen vist egentligt havde tænkt.  Fruen kørt en tid. Men pludselig stoppede hun og kom om og gav mig håndjern på og en hætte over hovedet. Det var ret ubehageligt. Men hvad kunne jeg gøre?
Vi endte ude på en rasteplads, hvor Fruen vidste at mænd (og kvinder) mødtes til frække aktiviteter. Her blev jeg kommanderet ud af bilen. Der holdt andre biler, hvor der i nogle af dem sad enlige mænd. Fruen ført mig lidt ind i skoven, hvor jeg blev bundet ved træ. Der kom en mand hen og Fruen gav ham kondom på og jeg blev løsnet fra træet og kommanderede til at suttede pik. Senere kom endnu en mand. Han fik en spiller med hånden. Det var virkelig frækt og jeg fantaserede om at de sprøjtede ud over mig. Måske skulle jeg en dag bolles i røven
Det var efterhånden blevet halvmørkt. Fruen førte mig hen på en åben plads med græs: Her skulle jeg lægge mig på ryggen og spille pik. Tænk, hvis jeg var blevet tvunget til at gå nøgen gennem høje brændenælder først.
Pludselig begyndte det at regne. Jeg  lynede min heldragt op , så jeg rigtig kunne mærke regnen. Det var frækt og efter en tid fik jeg udløsning. Nu var det blevet helt mørkt. Fruen havde søgt ly for regnen i bilen. Jeg gik hen til bilen og kravlede ind på bagsædet.
Vi kørte tilbage til Fruens sted, hvor jeg fik et varmt bad.
Mens det varme vand løb ned ad min krop, fantaserede om at ligge helt nøgen i græsset, mens regne silede ned og måske samtidig skulle modtage Fruens champagne. Min fantasi sluttede af med, at jeg skulle trækkes nøgen (kun med hætte) bag Fruens bil med håndjern og bundet med et reb til trækkrogen gennem hele rastepladsen hen forbi alle de andre holdende biler. Først når vi nåede hen mod enden af rastepladsen, lige før vejen fik jeg lov at komme ind i bilen.
Dermed sluttede endnu en dejlig dag i min kære Frues selskab.

Jeg håber du nyder at læse de frække beretninger som Slaven Hans skriver, han er en god slave – når det lige tager ham.

Sommer besøg i Juni
– en beretning ved slaven Hans.
Jeg ankom til aftalt tid efter at have været ud at plukke en stor sæk med brændenælder – nøjagtig som jeg havde fået ordrer på.
Jeg klædte mig straks helt nøgen og blev derefter sendt i kisten. Den var ikke længere i kælderen, men flytte op i Fruens sm-lokale. Kisten blev lukket og lyset slukket. I modsætning til kældere, n hvor der var totalt mørkt, kom der lidt lys ind i lokalet, som også gav en svag oplysning i kisten. Men ved at lukke øjnene var jeg helt i min egen verden.
Jeg lå i lang tid og havde nogle ekstra frække fantasier om, at der kom mænd, der skulle have suttet pik. En anden fantasi var udsprunget af en film, hvor en mand var bundet ude i skoven i et X mellem to træer og der kom en ekstra domina, således at de var to om ham.
Tænk hvis Fruen tog mig udenfor bandt mig og lod myggene muntret sig på min krop. Også fantasien om at Fruen havde indbudt en anden domina til at komme og bruge mig, mens hun selv stod og så på. Og måske ville Fruen smile højlydt, hvis jeg blev pisket med brændenælder og fik stukket nåle i på stratetisk steder. Mens Fruen fortalte om søm i et bræt og besøget på en myretue samt at det kunne være frækt at tage slaven med i en swingerclub, hvor Fruen skulle lege med slaven i et sm-lokale, mens der var tilskuer på. Tænk hvis hun indbød nogle af tilskuerne til at forlyst sig med hendes slave.  Jeg havde mistet enhver tidsfornemmelse – men der måtte være gået adskillelige timer.
Fruen kom ind i lokalet, tændte lys og ordnede noget, mens hun fortalte, at der kom en gæst kl 13.00, som var til voldsomme pisk. Men jeg måtte ikke rører mig eller på nogen måde give lyd mens han var her. Hvis jeg gjorde det, ville jeg få lige så mange pisk som den anden gæst, til jeg blev rød og blå og blodet sprang. Jeg tænkte på det som det værste mareridt, men var sikker på jeg kunne være stille.
Pludselig blev lyset tændt igen, kisten blev åbnet. Der stod Fruen i al sin dejlighed. Så var der frokost! Det lød jo godt, men Fruen havde anbragt en stor dynge brændenælder på den stol jeg skulle sidde på. Jeg tøvede lidt, men Fruens gentagne kommando var ikke til at tage fejl af. Det var bare med at tage en dyb indånding og sætte sig. Jeg ved ikke om jeg var særlig følsom eller de bare var særlig kraftige. Men mine baller blev voldsomt forbrændt, langt ned ad lårene og også på pik og nosser. Jeg kunne stadig mærke det på ballerne næste morgen.
Da jeg havde spist de udmærkede pålægsmadder, blev jeg sendt ind i kisten igen. Men nu blev der lagt en stor buket brændenælder mellem mine ben og på pik og nosser. Nu blev det indskærpet, hvad der ville ske, hvis jeg gav nogen som helst lyd fra mig, når gæsten kom. Al min opmærksomhed var i det følgende rettet mod brændenælderne.
Gæsten kom og fik voldsomt mange pisk, tilsyneladende med forskellige redskaber. Han gav voldsomme lyde fra sig og klagede sig, men det var åbenbart det, han var kommet for. Han var virkelig en hård nyser. Jeg følte virkelig med ham. Jeg tror, jeg ville være død af den behandling i hvert fald ville jeg aldrig kunne komme igen. Pludselig spurgte Fruen gæsten om hvorvidt han var klar over, at der lå en slave i kisten. Det troede han ikke rigtig på. Fruen gav derefter mig besked på at afsløre min tilstedeværelse. Det gjorde jeg så vidt jeg husker ved at sige “javel Frue”.
Nu blev gæsten kommanderet hen på kisten og lægge sig på knæ, så jeg kunne kikke op på hans forslåede baller. Her fik han endnu flere pisk, mens jeg så at der kom striber, hvor der piblede små bloddråber frem. Det gjorde også ondt på mig.
Derefter blev jeg igen ladt alene i kisten. Men jeg lå og var rystet over det der var sket og mine tanker om frække fantasier var helt væk.
Efter lang tid blev lyset tændt. Jeg blev kommanderet op af kisten og op på briksen, hvor mine ben blev spredt og bundet solidt. Fruen gav sig derefter  til at barberer pik og nosser. Det var længe siden sidste besøg, så hårene var vokset godt ude. Det var som altid en på engang ydmygende og meget fræk behandling. Pik og nosser blev bundet meget stramt op. Her er Fruen simpelthen specialist. Hun strammer og strammer til jeg skriger af smerte og må sige, at jeg holder ikke til mere. Så strammer Fruen lige en gang mere mens hun kigger mig i øjnene!
Jeg fik stukket en butplug op, mine arme blev bundet op over hovedet og nu blev barberingen fortsat på bryst, mave og under armene. Dermed havde Fruen fjernet ethvert tegn på mandlighed fra min krop. Fruen havde tidligere nævnt at hun havde købt økologiske citroner. Jeg for stod ikke dengang  helt hvad det skulle gøre godt for. Men nu begyndte Fruen at presse citronsaft ud over min barberede krop. Det sved voldsom ikke mindst på de glatte nosser, men da hun dryppede saft på det blottede pikhoved var det også meget voldsomt.
Hvad der var sket, hvis jeg ikke var bundet ved jeg ikke. Derefter tog Fruen fat med brændenælderne igen og min pik blev grundig pisket med dem. Jeg blev løsnet og kommanderet til at slikke Fruen i begge Fruens uvaskede huller. Det var som sædvanligt en fornøjelse.
Jeg blev kommanderet op i kisten igen og fik at vide at når kisten blev åbnet igen skulle resten af dagen fore gå udendørs. Låget blev lukket.
Da Fruen efter lang tid kom tilbage og åbnede kisten blev jeg kommanderet til at klæde mig på. Inden vi kørte anbragte Fruen lige en stor bukket brændenælder i bukserne. Det kunne mærkes hver gang jeg bevægede mig under kørerturen.
Vel ankommet til vores bestemmelsessted blev jeg ført om på et areal med højt græs. Jeg blev kommanderet til at klæde mig helt nøgen, skønt der ikke var langt til en offentlig vej. Jeg blev kommanderet til at lægge mig på ryggen. Arme og ben blev spændt ud i et X. Derefter gik Fruen. Her lå jeg så, mens jeg hørt bilerne ude på vejen, men jeg var ret sikker på, at jeg ikke kunne ses i det høje græs. Mange små dyr og fluer interesserede sig for min krop, uden at jeg kunne jage dem væk. Men ingen myg! Det værste var dog, at jeg fik smerter i arme og skuldre. Det løste Fruen dog ved det følgende tilsyn, hvor bindingen blev ændret.
Fruen kom hen til mig igen, stillede sig op med spredte ben og åbnede for sluserne, så hendes skønne champagne ramte først pik og nosser og derefter resten af kroppen, ligesom jeg skulle modtage noget i munden og synke det. Fruen gik igen og kom tilbage med brændenælder, som blev brugt til at stryge min krop. Da Fruen var gået igen lå jeg længe, mens solen var ved at gå ned. Nu begyndte jeg at fryse og frøs virkeligt meget. Jeg råbte forgæves på Fruen. Men hun kunne ikke høre mig.
Langt om længe kom hun dog og forbarmede sig over min kolde krop. Hun hentede et tæppe. Derefter fik jeg lov til at ligge, mens mørket sænkede sig efter at solen var gået ned. Tæppet var nok årsag til, at jeg ikke fik myggestik, selv om de sværmede omkring mig i mørkningen.
Jeg synes det var rigtig frækt at ligge ude i græsset. Tænk, at det jeg troede blot skulle være en fantasi, der ikke kunne blive realiseret. Det var dog på flere måde vanskeligere end at ligge i kisten, både fysisk og psykisk. Men det er nok et spørgsmål om, at jeg skal arbejde med det på en anden måde, hvis Fruen synes der skal være en næste gang.
Mens jeg lå i mørkningen kredsede mine fantasier om det, som jeg ikke rigtig tør: nemlig et besøg i en swingerklub, hvor jeg kunne blive genkendt. Men tænk hvis vores besøg blev annonceret på forhånd, så der kom lystne dominaer med slaver og slavinder, og vi blev domineret mod hinanden, mens dominaerne forlystede sig med hver deres lyster. Frygten for at blive genkendt må kunne klares med en effektiv maske.
Jeg blev løsnet og kom ind og fik varmen, inden jeg blev sendt hjem. Fruen ved bedre end slaven, hvad der er godt for slaven. Der er ikke to besøg der er ens. Nu må jeg vente og se hvad min kære Frue finder på næste gang.
Mange tak for mailen.
Jeg ser frem til eventuelle instrukser.
Jeg troede, at en anden slave havde ryddet op. Men der tog jeg nok fejl.
Jeg sender også senere Fruen en besked vedrørende min medicin.
Jeg drømte i øvrigt om kælderen i nat.
Som Fruen har planer om, var rummet med kisten indrettet til forhørsrum med et bord og to stole, hvor Fruen sad over for en anden slave. Men i min drøm var den ene væg udstyret med 4 jernringe, som jeg var monteret i, som et X. Jeg var blindfolded og mellem mine ben var anbragt en buk med et bræt på. Herpå hvilede min pik og mine nosser. Som afhøringen skred frem og der var forhold som fangen ikke ville “indrømme” konkluderede Fruen, at så måtte det jo gå ud over ham, der hang på væggen. Fangen blev tvunget til at se på, at Fruen slog et søm i min pung og truede med at slå ét mere i, hvis han ikke indrømmede. Det hjalp så han fik munden på gled. En tid efter blev han stædig igen og Fruen gentog arbejdet med søm og hammer. Til sidst truede Fruen fangen med at det var ham der kom op at hænge og hans pik og pung, der blev udsat for sømmene. Jeg vågnede op i mørket og mærkede efter – nej der var ingen søm i.
Jeg faldt i søvn igen og drømte om at ligge udspændt i græsset ved bækken, mens myggene hyggede sig. Fruen kom og afleverede sin scat, på min mave. Her blev det smurt ud og nu kom fluerne. Det kildrede helt vildt, men jeg kunne jo ikke jage dem væk. Til sidst stillede Fruen sig over min mund og jeg måtte modtage en massiv klump i munden. Fruen kikkede på mig og sagde: “Jeg går nu og når jeg kommer tilbage, har du spist det hele. Hvis du har spildt noget i græsset, bliver du straffet”. Jeg spiste det og fornemmede ydmygelsen i form af den ubehagelige lugt og smag. Da Fruen kom tilbage, var det med en besked om, at hun sparede på toiletpapiret, så nu måtte jeg slikke hendes røvhul og baller helt rene. Men så ringede vækkeuret også.
Jeg kan i øvrigt fortælle at hårene vokser godt alle steder. De vil være klar til Fruen og den ydmygende fjernelse af min minimale følelse af mandighed. Dog helst ikke bryst og mave, men ok lige omkring brystvorterne, hvis Fruen får lyst til noget med sugekopper.. Jeg håber det bliver barbering og ikke voksbehandling.
Jeg er dog fuldstændig klar over, at Fruen fuldstændig bestemmer både omfang og metode.
Det er jo hele ideen i at underlægge sig Fruens lyster og frække fantasier.
Jeg vil til gengæld gøre, hvad jeg magter for at stå alt  igennem som en god taknemmelig slave.
Dertil vil gøre, hvad jeg kan for at nyde Fruens opmærksomhed, fantastiske kvindelighed og store personlighed.
Med forventning og spænding
Knus
Slaven Hans
🌿🌿🌿👄👄👄❤❤🔻🔻🔻🔻🔻
Beretning om et julibesøg    v/Hans

Jeg ankom præcis som aftalt kl. 9.30. Fruen havde på forhånd skrevet, at det blev en straffenes dag bl.a. på grund af manglende rengøring og oprydning efter sidste arbejdsdag samt ændring af mødedagen 2-3 gange. Straf  og ydmygelse kom sandelig i fokus ved dette besøg.

Selv om jeg ikke synes, det var min skyld alt sammen, valgte jeg at afstå fra at diskuterer med Fruen. Det var det hele, jo heller ikke blevet bedre af. Fruen har altid ret. Derfor forsøgte dagen igennem, at underlægge mig Fruens vilje uden at kny alt for meget.

Jeg blev som sædvanlig sendt i kisten, da jeg ankom. Jeg lå længe, meget længe i kisten. Så blev lyset tændt og jeg troede straks, at der nu skulle ske noget. Men det var bare en tallerken med min frokost. Havde jeg virkeligt ligget så længe i kisten?

Fantasierne havde godt nok sendt mig på langfart, så jeg havde mistet enhver tidsfornemmelse. Den tomme tallerken blev hentet og låget lukket igen. Fantasierne drejede sig herefter om, hvad man ellers kunne putte i munden, Fruens gyldne dråber, scat, venindens hindbærsaft, en pik og dens saltede indhold.

Ind i mellem hørte jeg skridt ovenpå, men spørgsmålet var om, der var kommet andre gæster eller var det bare Fruen, der gik omkring og gjorde klar til et eller andet.

Endelig blev lyset tændt og kistelåget åbnet og så var det med at komme ovenpå efter de mange timer i den trange og totalt mørke kiste.

Jeg fik et blindfold på og fik at vide, at Fruen havde besøg af sin ludertøs. Jeg blev straks sat til at sutte på ludertøsens pik. Fruen indledte samtidig den første afstraffelse med sin pisk, der dansede på mine forsvarsløse balle. Jeg har det meget svært med pisk. Men Fruen understregede, at det jo ikke var for min fornøjelses skyld, men at denne dag var dagen, hvor jeg skulle straffes for alle mine fejltrin sidste gang og op til besøget.

Fruen lagde sig på briksen og jeg fik besked på at slikke hende godt og grundigt i hendes smukke, dejlige og velsmagende fisse. Til gengæld beordrede Fruen ludertøsen til at piske mine baller. Det blev gjort grundigt. Det gjorde det selvfølgeligt ikke nemmere at koncentrere sig. Pludselig havde Fruen behov for at komme af med sine gyldne dråber. Dem drak jeg med stor fornøjelse.

Pludselig var det slut. Fruen kommeanderede mig ned i kisten. Smagen og duften af Fruen fyldte min mund og mine læber. Det var den bedste måde at blive sendt i kisten på. Duften holdt sig længe i kisten.

Jeg lå længe i kisten igen. Ind imellem kunne jeg hører flere skridt ovenpå, men om det var nogen, der gik og kom og eventuelt gik igen, var det ikke muligt for mig at holde styr på. Jeg lå og fik uhyggelige tanker om mange slags piske og flere kvinder, der piskede mig ude i skoven og jagede mig ud i koldt vand. Måske var der også andre mænd. Det var uklart om det var en sø, en å eller måske var det e vandfyldt grøft. Pisk, vand og ydmygelse flød ud i et.

Pludselig blev jeg kaldt tilbage til virkelighede, da lyset blev tændt, låget åbnet og jeg blev sendt op ad trappen.

Til gengæld beordrede Fruen mig op på briksen. Hun kaldte på en anden mand, som stillede sig nøgen ud for mit hoved. Jeg blev kommanderet til at sutte pik og fortsætte til han fik udløsning. Jeg fik at vide, at jeg skulle sluge alt hans sperm. Hvis jeg spildte vankede der pisk. Jeg gjorde hvad der blev sagt.

Med smagen af den salte sperm i munden blev jeg sendt ned i kisten igen. Jeg havde mistet enhver fornemmelse af, om det var eftermiddag eller aften. Men jeg fik mad ned i kisten, så det var vel omkring aftenstid. Igen blev låget lukket og lyset slukket. Efter en tid blev jeg grebet af panik. Jeg forsøgte at presse låget lidt på klem. Det lykkes at skabe en få cm bred åbning, som jeg kun havde kræfter til at holde åbent i få minutter. Det hjalp jo ingenting på panikken. Jeg gik i gang med at bekæmpe klaustrofobien med min psykiske energi. Det var svært denne gang. Men det lykkes mig at komme så langt, at jeg kunne undlade at ringe på alarmen, som altid lå i kisten. Men tanken om, at Fruen synes, en alarm ville være en anledning til at straffe ekstra, fik mig til at falde til ro og glide over i en fantasiverden, der igen drejede sig om udendørs dominans med myggestik og myrer, der kravlede rundt på min krop og bed alle steder.

Efter noget, der føltes som mange timer, blev jeg igen hentet op. Nu havde Fruen forberedt sig på en grundig barbering. Først blev jeg kommanderet op på briksen, hvor røv og nosser blev barberet bagfra. Jeg nød det og forestillede mig at en kvinde og eventuelt en mand stod og iagttog Fruens ydmygende behandling af mig.

Pludselig så det ud til, at Fruen fik en ny ide. Jeg blev spændt op i stålgalgen med spredte arme og ben. Fruen fjernede alle hårene under armhulerne med skum og skraber. Mens hun en af de tidligere gange havde fjernet hårene omkring brystvorterne, så hun kunne sætte sugekopper på og lettere stikke nåle gennem brystvorterne, kikkede hun mig i øjnene og begyndte at smøre hele brystkassen i i skum. Langsomt kørte hun skraberen ned over brystkasse i stribe efter stribe. Hele min mandlige manke forsvandt. Det var så utroligt frækt, at jeg ikke sansede at protestere. Så gik Fruen skridtet videre og fjernede alle hårene på maven. Jeg var totalt ydmyget og forvandlet fra mand til slave, der fuldstændig havde underlagt mig en af Fruens indskydelser, som jeg aldrig havde oplevet før. Om det var planlagt eller spontant ved jeg ikke, men vildt frækt og ydmygende var det.

Men Fruen var ikke færdig med at straffe. For mens jeg stod der udspændt og magtesløs, introducerede Fruen mig for to piske, som blev brugt på min, i mere end en forstand, nøgen krop. Fruen hyggede sig, mens jeg forsøgte at bide smerten i mig. Men det kunne ikke skjules, at jeg synes det var smertefuldt. Men det, at jeg var bundte var et ekstra raffinement. Det var ikke muligt at undvige. Fornemmelsen var lidt ligesom i kisten. Jeg kunne intet gøre for at ændrer situationen og jeg måtte forsøge at opbyde al min psykiske energi for at udholde det. Det var dermed en helt speciel oplevelse. Fruens smil afslørede til gengæld, at hun nød det.

Endelig blev jeg løsnet og kommanderet op på briksen. Fruen viste omsorg efter piskningen og lagde et lagen over mig. Hun er så dejlig min Frue, tænkte jeg. Bedst som jeg begyndte at slappe af, smed hun en kande vand hen over mig. Jeg nåede lige at beklage mig over, at det var ret varmt, så kom der en ordentlig omgang koldt vand. Det var så koldt, at jeg holdt op med at trække vejret et øjeblik. Så kom lagnet op overhovedet og en ny gang koldt vand. Jeg troede næsten, jeg skulle drukne. Fruen belærte mig om, at det var en meget mild form for vandtortur. Jeg blev kommanderet op at stå og fik lov at tørre mig.

Derefter blev jeg sendt op på den anden briks og Fruen gav sig nu til at barbere pik og nosser, samt den nederste del af maven, som stadig manglede. Det er dejligt og frækt. Bagefter mærkede Fruens varme hænder på den helt glatte hud. Til gengæld rykkede det jo i den grad, da Fruen erklærede, at næste gang ville hun ikke bruge en skraber, men da ville jeg få en voksbehandling. Og det ville blive en behandling, hvor hårene langsomt, meget langsomt ville blive trukket af. Jeg har aldrig prøvet voksbehandling, jeg synes det er smertefuldt nok at få trukket et plaster af. Det var godt nok en uhyggelig melding.

Derefter syntes Fruen, at jeg lige skulle mærke, at jeg havde brystvorter. Fruen satte brystklemmer i mine meget følsomme brystvorter. Det lykkes mig at klare smerten.

Derefter blev jeg lagt i en stram bondage på briksen.

Fruen klædte sig nu langsomt helt nøgen. Det var et sikkert tegn på, at min smertegrænse skulle sættes på en alvorlig prøve. Fruen er en meget smuk kvinde med erotiske former de rigtig steder. Jeg glemmer næsten alt andet, når jeg får lov til at iagttage hendes smukke former, de store bryster, de brede hofter og den flotte store bag. Jeg har flere gange røbet over for hende, hvordan synet af hendes nøgne krop virker. Jeg tåler meget mere smerte!

Fruen havde tilsyneladende besluttet, at vi lige skulle slutte af på et højere smerteniveau. Hun ville afprøve sin nye pikstrækker. Men først fik jeg presset et  massageapparat med et stort kugleformet hoved op i røven. Det gav en herlig kraftig snurrende effekt, der kunne mærkes langt op i kroppen. Pikstrækkeren er et apparat, der blev monteret omkring pikken helt ned til roden  mens en stram løkke blev bundet lige bag pikhovedet og derefter blev pikhovedet trukket opad. Virkningen var åbenbart bedre end forventet fordi fruen måtte forlænge nogle stivere, så trækket blev endnu længere. Smerten var markant. Smerten blev dog noget dulmet af det kraftige massageapparat i røven og min næsten konstante opmærksomhed rette mod Fruens smukke nøgne krop.

Til sidst fjernede Fruen pikstrækkeren og mens massageapparatet i røven øgede ophidselsen, gav Fruen mig udløsning. Jeg fløj helt væk op i den syvende himmel.

Efter et dejligt bad blev jeg sendt hjem, styrket i sjæl og legeme.

At min hårfrie krop gav mig andre problemer i den følgende tid er en anden historie.

Fruen gav mig igen, igen en enestående oplevelse. Jeg er normalt noget af en kontrolfreak. Og selv om Fruens antydninger før et besøg giver mig ideer om, at der vil ske noget bestemt, har jeg aldrig kunnet regne ud hvad, der kom til at ske. Det er en af de store gaver Fruen skænker mig gang på gang. Jeg bliver nødt til fuldstændig slippe kontrollen. I kisten en tiden den totale uvished. Oppe på briksen er Fruens planer og indskydelser uforudsigelige. Jeg må slippe ethvert forsøg på kontrol og lade Fruen styre alt ned til mindste detalje. Derfor findes der ikke en bedre Frue for mig end Lady Gitte.